V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Chocolatéria, predaj: - pralinky - čokoláda - hľuzovky - káva

E-shop: - talianske potraviny - cestoviny, ryža - omáčky, pesta - oleje - údeniny - syry - víno - sladkosti - korenie

Cukrárska výroba - medowik - dezerty.

Eshop: -medovina -medovník -darčekové fľaše -darčekové balíčky -medová kozmetika

Prevádzkujeme čajovňu Shisha na Prahe 9, neďaleko metra Českomoravská. Predávame čaje, vodné fajky, príslušenstvo k vodným fajkám. V ponuke je ďalej Dolská medovina, medovník, vyhlásená masala. Wifi pripojenie pre hostí zadarmo. Vernostné kartičky poskytujúce zľavy pre každého zadarmo!

Dovoz a distribúcia surovín pre pekárov, cukrárov a gastronómiu: - cukrárske výrobky - cukrovinky - čokoládové dekorácie - margaríny a tuky - separačné prípravky, striekacie zariadenia - odlučovacie prípravky na plechy a formy - oleje do rezačiek a deličiek - striekanie olejov - KEG systém - striekanie lesku a vajec - striekanie želé.

Predaj: - čerstvé mäso - orientálne špeciality

Ponúkame zákazkovou výrobou tort a iných sladkostí. Máme širokú ponuku tort - 3D, slávnostné, svadobné, detské a firemné, muffinov - cupcakes, dezertov, koláčov, tortových lízaniek. Široký sortiment cukrárskych výrobkov.

Internetový, veľkoobchodný aj maloobchodný predaj prírodnej bulharskej kozmetiky s ružovým olejom a jogurtovou probiotikou. Ďalej ponúkame bulharské syry a údeniny, parfémové cukríky, ružové a borovicové medy a marmelády, orientálske dezerty, ružové nápoje a alkohol.

Distribúcia - čokoláda - oblátky - sušienky Dovoz z Chorvátska - čokoláda - oblátky - sušienky

Predaj belgickej čokolády, darčekovej čokolády..

Spoločnosť MABICO, spol. s r.o. vznikla v roku 1991 a predmetom jej činnosti je dovoz a distribúcia cukroviniek do slovenských supermarketov a hypermarketov.

Distribúcia slaných a sladkých snackov a nápojov.

Torty kvalitne, to je malá rodinná firma špecializujúca sa na cukrárske výrobky a predovšetkým na: svadobné torty, firemné torty, torty na narodeniny, zákazkové torty. Torty oslnia vzhľadom aj chuťou a prekvapia nízkou cenou tort.

Maloobchod, predaj: -šperky -cukrovinky -čaja -galantéria