V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Výroba a distribúcia talianskych tort a zmrzliny.

Pekáreň, výroba, výrobca: - cukrárske výrobky (torty Medovníček, Napoleon, Pražská torta, Slivková torta). Mäsová výroba: - klobásy Sucuk - sušené mäso Pastirma - kebab.

Výroba a distribúcia talianskych tort a zmrzliny - torty, rezy, rolády - zmrzliny - Fresh bar.

Činnosť: - krížikové vyšívanie - pečenie tort.

V príjemnom prostredí si môžete vybrať dobrotu presne podľa Vašej chuti, či už sa jedná o slané pečivo alebo sladké zákusky. Naše výrobky sú vyrobené z kvalitných a čerstvých surovín a pečieme priamo v predajni. Našim cieľom je vždy spokojný zákazník. Vybrané pečivo či zákusky pre Vás upečieme, nachystáme a zabalíme Vám ich so sebou. U nás máte ...

Naša spoločnosť bola založená roku 1995. Dnes už patríme na slovenskom trhu medzi známych dovozcov a distribútorov výberového sortimentu, ako sú čaje London Herb, Clipper, Celestial, Qi, zaváraniny a cukríky Mrs.Bridges, Mission Deli Wraps, sušienky Walkers, marmelády Mackays, cereálie Jordans, čokolády Green & Black a ďalšie.

E-shop: - káva - čaj - čokoláda - kokosový cukor - šálky a kanvičky - krabičky na čaj - prírodné kúpele

Cukrárska výroba: - torty - dezerty - vianočné pečivo - makrónky.

Výroba, predaj: - torty - cupcakes - sušienky, cookies - cake pops, lízanky - figúrky

Dovoz, e-shop: - káva Caffe Vergnano - horúca čokoláda Univerciok - sušienky Emmepi Dolci - kávovary domáce, profesionálne

Predaj - pečivo - trvanlivé potraviny - mrazený tovar - cukrovinky - nápoje - tabakové výrobky

Pekárstvo, predaj: - pečivo - chlieb - cukrárske výrobky.

Cukrárska výroba - torty svadobné, detské a na zákazku - dezerty.

Veľkoobchod, e-shop čerstvých rýb - ryby čerstvé aj mrazené - kôrovce, mäkkýše - morské riasy čerstvé - dezerty - vajcia.

Cukrárstvo. Výroba, predaj - torty - zákusky, dezerty - koláče.

Cukráreň, výroba: - torty - zákusky - chlebíčky - obložené misy Kaviareň

Výroba a predaj minizákuskov, tort, zákazkových tort, svadobných tort, praliniek, chlebíčkov, kanapek, cukroviniek, zmrzliny, ďalej predaj lahodnej kávy, alko, nealko.

Pekáreň, cukráreň, výroba: - jemné pečivo - torty - zákusky - pralinky

Výroba pečiva a cukrárskych výrobkov.