Správne stravovanie je základom pevného zdravia. Kúpte si kvalitné diétne a potravinové doplnky, vďaka ktorým sa budete cítiť fit. Zakúpiť môžete aj diabetické potraviny, ktoré sú chuťovo na nerozoznanie od klasických. Doprajte si diabetické sladkosti.

Ponúkame Vám už od roku 2004 služby v oblasti produktov zdravej výživy.

Výroba, predaj a distribúcia nano impregnáciou na textil, sklo, keramiku, betón, kameň, antigraffiti, nanopena, domáce soľné jaskyne, bio produkty pre zdravie, liečivé čaje, byliny jednodruhové, bielizeň so striebrom, koloidné striebro, koloidné zlato, kolidný zinok, nano kozmetika, antibakteriálna bielizeň, bylinná kozmetika, vyhrievané odevy a ...

E-shop, internetový obchod: - prírodné doplnky stravy - nápoje - prírodná kozmetika - ezoterika - knihy - ekologická drogéria - prístroje pre zdravie.

E-sho, predaj - potreby a oblečenie pre bábätká - prebaľovacie podložky - zdravé potraviny pre deti - autosedačky, kočíky, nosidlá - hračky.

ADVANCE nutraceutics sa zaoberá výrobou a predajom kvalitných potravinových doplnkov.

Firma VČELNEX s.r.o. bola založená v roku 1990 a od tejto doby sa zameriava na výrobu Kráľovskej medoviny. Naša rýdzo česká firma sa tiež zaoberá výrobou prírodnej liečivej kozmetiky a prírodných liečiv, ktoré sú schválené Ministerstvom zdravotníctva SR. Výskum, výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: Kráľovská medovina -je kvalitný ...

E-shop, internetový obchod - prírodné bylinné produkty OKG - doplnky stravy.

V obore masérskych služieb sa pohybujeme viac ako 10 rokov. Klientom zaisťujeme odpočinok, uvoľnenie celého tela a regeneráciu svalov. Vykonávané masáže: - športové - regeneračné - klasické - masáž lávovými kameňmi Predaj: - potravinových doplnkov - zelených potravín

Výroba a predaj: Práškový hydrolyzát kolagénu- GEPROCOL

Lekáreň - predaj liekov, liekov, potravinových doplnkov a zdravotných pomôcok.

Služby: - poradenstvo z hľadiska celostnej medicíny - energetická diagnostika organizmu pomocou EAV Supertronic - predaj produktov Energy, aj na dobierku - kozmetické ošetrenie pleti Energy - Výživová poradňa

Maloobchod, e-shop: - zdravá výživa - bezlepkové potraviny - bylinné čaje.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - prírodná kozmetika - bylinné doplnky stravy

Fitness centrum. Internetový obchod, eshop, predaj: -športová výživa a doplnky výživy.

Internetový obchod DAMEPROTEIN.CZ sa zameriava na chudnutie, regenaráciu, výkonnosť, rysovanie, zdravie a imunitu. Medzi našimi produktmi nájdete: - športovú výživu - doplnky stravy - fittness potraviny - zdravú výživu - fittness vybavenie - športové oblečenie.

Predávame prírodné produkty vhodné na detoxikáciu a očistu organizmu. Našimi ústrednými produktmi je prírodný zdroj horčíka Calm Magnesium a detoxikačná kúra NEERA Detox.

Som nezávislý predajca doplnkov Nutrabona. Výživové doplnky Nutra Bona: - výhodné riešenie pre celú vašu rodinu - pomáhajú k zlepšeniu imunity a pri detoxikácii organizmu - pomáhajú pôsobiť proti civilizačným chorobám - pomáhajú pri chudnutí - pomáhajú pri bolestiach kĺbov.

klimatizovaná posilňovňa v centre Zlína. Lokálna kryoterapia. Predaj: - doplnky stravy - vitamíny.

Lekáreň - predaj, e-shop liekov, liečiv, vitamínov, potravinových doplnkov a zdravotného materiálu.

E-shop - čaje - prírodné afrodiziaká, stimulanty a extrakty.

Fitness centrum v Plzni na Boroch so službami osobného trénera. Súčasťou služieb fitness centra je internetový obchod zaoberajúci sa predajom športovej výživy značky MaxxWin.

E-shop so športovou výživou, zdravou výživou, športovým vybavením a sortimentom z oblasti fitness a zdravého životného štýlu. Poskytneme zadarmo poradenské služby v oblasti špecializovanej výživy.

Program It´s my life! ponúka chutné jedlá, viditeľné výsledky a radosť z chudnutia.