Správne stravovanie je základom pevného zdravia. Kúpte si kvalitné diétne a potravinové doplnky, vďaka ktorým sa budete cítiť fit. Zakúpiť môžete aj diabetické potraviny, ktoré sú chuťovo na nerozoznanie od klasických. Doprajte si diabetické sladkosti.

Poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu - chudnutie, kondícia, pribranie svalovej hmoty, energia

Sme oficiálnym dovozcom a distribútorom prírodných doplnkov stravy s obsahom medu a včelích produktov spoločnosti Tentorium. Nájdete u nás široký sortiment dražé, bobuľových dražé a sirupov s obsahom medu, peľu, propolisu, pergy, materskej kašicky, chlebíny a celého radu bylinných a hubových extraktov.

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj potravinárskych výrobkov.

Vitamíny pre mozog aj telo - informácie o užívaní, účinkoch a možnosti nákupu

Spoločnosť BioPol GN sa zaoberá dovozom, distribúciou i výrobou vysoko kvalitných doplnkov stravy produktovej značky Barny's, ktoré spĺňajú tie najnáročnejšie požiadavky našich klientov. Produkty: - kĺby a pohybový aparát - imunita a regenerácia organizmu - prípravky aloe vera - ACTIValoe™ - srdce a cievy - spánok a bolesti hlavy - ...

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod dovážaných výrobkov – sacharidy, proteíny, iónové nápoje, aminokyseliny, diéty, vitamíny a tyčinky. Zásielková služba a poradenská činnosť. Výhradný dovozca MLO Products Inc. a Mega-Pro Int. do SR.