Správne stravovanie je základom pevného zdravia. Kúpte si kvalitné diétne a potravinové doplnky, vďaka ktorým sa budete cítiť fit. Zakúpiť môžete aj diabetické potraviny, ktoré sú chuťovo na nerozoznanie od klasických. Doprajte si diabetické sladkosti.

Predávame kvalitný a lacný Kratom - obchod v Prahe alebo rýchle poslanie po celej SR a EÚ.

Sme český internetový obchod špecializujúca sa výhradne na predaj kratomu. Našim cieľom je prinášať na slovenský trh Kratom v čo najvyššej kvalite a zároveň tiež poskytovať našim zákazníkom poradenstvo a podporu ohľadom použitia aj účinkoch jednotlivých druhov a zákazníka tak čo možno najviac uspokojiť a pomôcť mu. Neváhajte nás preto kontaktovať ...

Výroba: - špeciálna výživa pre deti - enterálna klinická výživa pre ľudí so špecifickými výživovými nárokmi.

predaj: - umelé sladidlá - vitamínové preparáty

Naša spoločnosť LIFTEC CZ spol. s r.o. má dve divízie z ktorej prvá sa venuje dodávke zariadení pre kontaktné aj bezkontaktné priemyselné značenie, ktoré je využívané v rade výrobných odvetví. Druhá divízia farmácie sa zameriava na dovoz doplnkov stravy, kozmetiky i zdravotníckych pomôcok. Sídlime na Prahe 10, ulice Počernická. Divízia ...

Spoločnosť LAHŮDKY - PALMA spol. s r.o. je rodinná firma, ktorá je s Vami už od roku 1996. V našom širokom sortimente nájdete vždy iba čerstvé a chutné chlebíčky a obložené misy, šaláty, obložené pečivo, nátierky, vyprážané výrobky, aspiky, údeniny a tiež sójové produkty pod značkou Vitalle. Vždy starostlivo vyberáme suroviny aj ich dodávateľov, ...

Predaj topinambura a výrobkov z neho. Náklaďáček.cz - Sťahovanie a autodoprava v Prahe a okolí.

Naša spoločnosť JUWITAL s.r.o. sa zaoberá výrobou a distribúciou prírodných a veterinárnych prípravkov, iontových nápojov, vitamínových tabliet a ochranné kozmetiky. Ponúkame produkty na detoxikáciu, cholesterol, krvotvorbu, pamäť, zrak, kvapky alebo sirupy pre deti alebo štvornohých miláčikov zo sveta zvierat. V našom sortimente nájdete tiež ...

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou športovej výživy, zdravej výživy, oblečenia a doplnkov pre fitness a Váš šport. Internetový obchod, eshop: -fitness vybavenie, oblečenie -Športové, zdravá výživa. Odborné poradenstvo.

Spoločnosť NATUR APATYKA s.r.o. už viac ako 10 rokov vyvíja a vyrába produkty s beta glukánom, ktoré pomáhajú posilňovať obranyschopnosť detí i dospelých. Poradňa - odhalenie všetkých príčinných súvislostí súvisiacich so zdravotnými ťažkosťami - cielené posilnenie imunitného systému - regenerácia poškodených orgánov - ...

Špecialisti na výživu a fitness doplnky pre športovcov.

Predaj, e-shop: - bylinné produkty - masti - liečivé čaje - tinktúry a ďalšie.

Vedenie transformačných seminárov, inšpiratívnych večerov i dlhodobá pravidelná cvičenia. ponuka: - celistvé firemné vzdelávanie cez všetky zložky osobnosti - mužské kruhy - semináre a večery pre mužov, ktorí si chcú svoj život vedome užiť - individuálne sedenia - aikido - pravidelné cvičenie. Bistro Záhrada - bistro a bioobchod.

BIKEBOSS je e-shop s bicyklami s širokým výberom príslušenstva, doplnkov pre bicykel a vybavenie pre fitness a športovú výživu.

Eshop a kamenná predajňa s výrobkami zdravej výživy, doplnkov stravy, ekologické drogérie a kozmetiky. Odosielame po celej SR + viac ako 500 výdajných miest.

Produkty doTERRA sú kvalitné esenciálne oleje vyrobené z tých najlepších surovín určené na vonkajšie aj vnútorné použitie alebo do aromalampy či difuzéra. Široká ponuka produktov z oblasti zdravia.

Distribútor a eshop s prírodnými doplnky stravy z červenej repy a zázvoru. Prírodné stimulanty oxidu dusnatého - otestované vedou, preverené športovci.

Výroba potravinových doplnkov - suroviny, dózy, miešanie, etiketovanie, kapslování, poradenstvo a vývoj doplnkov stravy.

E-shop s potravinovými doplnkami veto na báze probiotík. Veto je unikátny patentovaný aktivátor imunity, mobilizuje silu celého organizmu, skracuje dobu liečenia na polovicu, obnovuje všetky funkcie organizmu.

Výhradný distribútor športovej výživy a suplementov Doriana Yatesa, 6násobného Mr. Olympia. V ponuke obchodu sú proteíny, sacharidové nápoje, spaľovače, NO doplnky, aminokyseliny a športové oblečenie. Produkty značiek Tempro, Black Bombs, Dynamino, NOxpump, TestX a ďalšie.

Spoločnosť Pharma Agency, s.r.o. je dovozca a predajcom humánnych a tiež veterinárne probiotík radu Dophilus. www.pharmaagency.cz