Vďaka hotovým jedlám môžete ušetriť veľa času vďaka nenáročnej príprave. Medzi najobľúbenejšie polotovary patria obaľované výrobky, zeleninové zmesi, vegetariánske zmesi, zemiakové polotovary, pokrmy z kuracieho alebo hovädzieho mäsa a z morských rýb.

Distribúcia - dojčenské mlieka - bio výživa pre deti.

Výroba a predaj chladených a mrazených bezmäsých hotových jedál, vyrobených na rastlinnej báze, ďalej nátierok a šalátov.

Špecialista na závodné stravovanie zamestnancov veľkých obchodných a priemyselných subjektov. Prevádzkovateľ verejných jedální a reštaurácií. Výrobu, distribúciu a servis zaisťujeme podľa požiadaviek klientov. Mobilnou formou realizujeme spoločenský catering.

všetko pre bábätká a mamičky kompletná ponuka dojčenských a batoľacích potrieb Plienky, detská kozmetika, dojčenské potreby, mlieka, príkrmy, dojčenské vody.

Spoločnosť FRoSTA ČR je 100% dcérskou spoločnosťou firmy FRoSTA AG, ktorá patrí k popredným európskym výrobcom mrazeného tovaru, najmä v segmentoch mrazené hotové jedlá, rybie výrobky a zelenina, mrazený (mrazený) tovar. - hotové jedlá - obaľované ryby - zelenina - zeleninové panvice - obaľované kuracie výrobky - ryby

Zastúpenie výrobcov a distribúcia potravinárskych ingrediencií pre ČR a pre SR - lecitíny sójové - extrakty vanilkové, kávové, kakaové, čokoládové - vlákniny pre potravinársky priemysel - kandizované ovocie - ovocné zložky a náplne Sklad CET.IN CZ - areál OK TRANS Hlavné 182 253 01 Chýňa pri Prahe

Výroba prírodných rastlinných výťažkov a silíc jednodruhové aj viacdruhové. Dodávame na ďalšie spracovanie do potravín, nápojov, kozmetiky, hnojív a kúpeľov. Ponúkame extrakty suché, tekuté vodné, vodnoliehové a s použitím činidiel (olej, propylénglycol a pod.)

Výroba: - hotové sterilizované jedlá - instantné jedlá - chladené jedlá - hotové polievky.

Dovoz, predaj - potravinárske suroviny - polotovary - francúzske sekty

Systém stravovania: - diétny program.

Špecializujeme sa na krabičkovú diétu.

Veľkoobchod pre: - gastronómiu - pekára - cukrárov. V súčasnej dobe je distribútorom významných potravinárskych značiek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a ďalšie.

Olovrant až do triedy, čerstvý a kvalitný olovrant, v cene od 10 Sk. Objednávkový systém na internete, desiatové konto. Vy máte istotu, dieťa samostatnosť. Vyrobené v deň konzumácie priamo pre vaše dieťa modernou technológiou.

Prevádzka zdravého rýchleho občerstvenia. Predaj čerstvých: - baget - šalátov - freshov - smoothies.

Cateringové služby Sprostredkovanie cateringových služieb Reklamná a propagačná činnosť Poradenská činnosť v oblasti gastronomických a ubytovacích služieb Špecializovaný maloobchod Hostinská činnosť kontakt: Eugen Fiala