Minerálne vody, energetické nápoje, nealkoholické pivá, kávy, čaje, instantné nápoje, sirupy, malinovky, ovocné šťavy a džúsy - to všetko spadá do nealkoholických nápojov, ktoré nesmú chýbať v ponuke žiadnej reštaurácie, krčmy, obchodu či supermarketu.

-prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov

Maloobchod: - potraviny - domáce potreby. Francúzska 172/30 120 00 Praha 2

Výroba a distribúcia: - prírodná pramenitá voda do organizácií i domácností, veľkých spoločností - veľkoobjemovo balené vody - nápojové automaty - ponuka instantných nápojov.

Predaj, maloobchod: - kancelárske potreby - papier, obálky, bloky - výpočtová a kancelárska technika - občerstvenie a nápoje - drogéria a upratovanie - elektronika, foto a optika.

Internetový obchod, e-shop: - potraviny - ovocie, zelenina - mäso, údeniny - mliečne výrobky - nápoje - drogéria - biopotraviny.

Maloobchod, e-shop: - alkoholické nápoje: - koňak - tequila - brandy.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

-Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Pekárstvo, cukrárstvo Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Distribúcia - tradičná americká limonáda.

Výhradný dovozca spoločnosti Harboe pre Českú a Slovenskú republiku: - ovocné šťavy - limonády - pivné špeciály.

Výskum, predaj, informačná a osvetová činnosť: -prírodné vody

Maloobchod, predaj: -nealkoholické nápoje

Internetový, veľkoobchodný aj maloobchodný predaj prírodnej bulharskej kozmetiky s ružovým olejom a jogurtovou probiotikou. Ďalej ponúkame bulharské syry a údeniny, parfémové cukríky, ružové a borovicové medy a marmelády, orientálske dezerty, ružové nápoje a alkohol.

Vyrábame niekoľko typov vody - pramenité, minerálne a okysličené z najkvalitnejších zdrojov.

Export, import nápoja. Sortiment ponúkaných produktov minerálnych vôd: -Perrier -Vittel -Contrex Všetky tieto prírodné minerálne vody predstavujú vysokú kvalitu a zaručujú plnú spokojnosť konzumentov. Vlastná distribučná sieť zaisťuje distribúciu tovaru do: -gastronomických a športových zariadenia -veľkoobchodov -maloobchodov ...

Spoločnosť MASPEX Slovakia s.r.o. patrí na slovenskom trhu medzi najvýznamnejšie spoločnosti zaoberajúce sa predajom nealkoholických nápojov.

Maloobchod, veľkoobchod: - prémiové talianske vody Acqua Armani a Solé

Výroba: -nápoj z exotických bylín a vitamínov Mood Up

Elektronický obchod: - kancelárske potreby. - nealkoholické nápoje - hygienické potreby

Predaj - potraviny - zmiešaný tovar.

Distribúcia slaných a sladkých snackov a nápojov.