Lokálni aj globálni dodávatelia ovocia ponúkajú vždy čerstvé tuzemské aj exotické typy ovocia. Jablká, hrušky, banány, pomaranče, citróny, nektárinky, broskyne, slivky, čerešne, lesné ovocie, kokosy, ananásy a iné ovocie pomôžu k zdravému životnému štýlu.

Distribúcia: - cestoviny - rastlinné krémy, omáčky, olivové oleje - sterilizovaná zelenina.

E-shop: - biopotraviny - ovocie, zelenina - debničky - mäso

Maloobchod: - potraviny - domáce potreby. Francúzska 172/30 120 00 Praha 2

Veľkoobchod, predaj mrazené: -ovocie -zelenina - rýb a hydiny.

Farma Viacmil - ekofarma. Pestovanie potravín bez chemického ošetrenia: - zelenina - bylinky - bobuľoviny - ovocie.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj ovocia a zeleniny.

Predaj: - čerstvé a mrazené lesné čučoriedky.

Veľkoobchod: - ovocie - zelenina - zemiaky

Predaj: - čerstvé aj mrazené čučoriedky

Výroba, dodávka: - sterilovaná zelenina, ovocie - sirupy.

Palivá Predaj z krytej skládky: -suché uhlie hnedé, čierne, koks, -brikety uhoľné, drevené voľné aj balené -doprava na miesto -upratovanie hydraulickým pásom -palivové drevo mäkké, tvrdé, vyschnuté, voľné aj balené, triesky na podpaľovanie. Predaj: -propán-butánové bomby 2, 10, 33kg. Vodiči p.Krídlo 606646299 p.Fichtner ...

Veľkoobchod, predaj a rozvoz potravín - vajcia - šampiňóny - syry - cibuľa.

Ekologická prestupná stanica. Ponuka zeleniny a ovocia v bio kvalite v debničkách.

Záhradný architekt Simona Burešová ponúka profesionálne záhradnícke služby a záhrady na kľúč. Vykonávame aj rekonštrukcie starých záhrad, interiéry zimných záhrad, záhradné úpravy v okolí firiem, údržbu. V našom záhradníctve nájdete všetko pre vašu záhradu: Predaj, služby: -izbové a vonkajšie rastliny -svadobné a smútočné väzby -ovocie ...

Predaj: - sušené plody, ovocie - orechy

Predaj bazénovej chémie chlórovej i bezchlórovej, bazénového príslušenstva, prípravkov na úpravu vody vo vírivkách, prípravkov na úpravu vody v kúpacom alebo okrasnom jazierku a krmív pre okrasné jazierkové ryby.

Pálenica. Predaj ovocia na kvas. Príprava kvasu. Spracovanie, výroba: - ovocné destiláty, pálenky. Rozvoz kvasu aj zákazníkov do pálenice aj z pálenice.

Predajňa KAPA: -76001 Zlín, Rašínova 522 tel.:577211234, 577221234 po-pia 8-18, so 9-12. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz podľa priania zákazníka: -kancelárske potreby, školské potreby, papiernictvo. Sklad Wastex-Napa Trieda T.Bati 481 tel.577221235, 602554249 papiernictvo Sklad WASTEX Prešov - ovocie, ...

Výroba: - konzervárenské výrobky - zelenina jednodruhová - zeleninové zmesi a šaláty - kompóty - prípravky na nakladanie. Podniková predajňa otvorená utorok až piatok 9.00-13.30 hodín.

Veľkoobchod ovocie a zelenina - čerstvé ovocie a zelenina - huby, bylinky, exotické ovocie, lesné plody - lúpaná a čistená zelenina a ovocie.