Lokálni aj globálni dodávatelia ovocia ponúkajú vždy čerstvé tuzemské aj exotické typy ovocia. Jablká, hrušky, banány, pomaranče, citróny, nektárinky, broskyne, slivky, čerešne, lesné ovocie, kokosy, ananásy a iné ovocie pomôžu k zdravému životnému štýlu.

Predajňa Svet plodov: -prémiové orechy, dražované a pražené oriešky -100% sušené ovocie a mrazom sušené ovocie -semínka a superpotraviny -Zmesi orechov i ovocie -Kakaový, kokosové, proteínové produkty -raw tyčinky. Na predajni je možné platiť kartou.

Ponúkame Vám predaj marhúľ velkopavlovickej odrody pre priamu konzumáciu, zaváranie či konzerváciu. Taktiež ponúkame predaj mača na výrobu marhuľovej pálenky (marhuľovica).

Veľkoobchod ovocie a zelenina - zásobovanie čerstvého ovocia a zeleniny - široký sortiment ovocia, zeleniny, lesných plodov, byliniek, húb, exotického ovocia. sklad Brno Masarykova 118, 664 42 Modřice.

Obchodná činnosť, veľkoobchod, export, import poľnohospodárske komodity, dovoz a vývoz-produkty pre spracovateľský priemysel: -zelenina: -mrkev -cibule, perlová cibuľka -Zeler -Zemiaky -hlávkové kapusta -petržel -červená repa -paprika -kysané kapusta -a iné. Špecializácia-zásobovanie konzervárenský a mraziarenský a priemysel v odbore ...

Veľkoobchod, sklad: -ovoce, zelenina - huby, korenie - klíčky, výhonky -zelenina.

Spracovanie, výroba: - oriešky v karameli, čokoláde, solené - kešu, arašidy, mandle, vlašské orechy ...

Maloobchod, predaj: -Potraviny -ovoce, zelenina -Máš, údeniny -cukroviniek alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje.

Ekologická prestupná stanica. Ponuka zeleniny a ovocia v bio kvalite v debničkách.

Záhradný architekt Simona Burešová ponúka profesionálne záhradnícke služby a záhrady na kľúč. Vykonávame aj rekonštrukcie starých záhrad, interiéry zimných záhrad, záhradné úpravy v okolí firiem, údržbu. V našom záhradníctve nájdete všetko pre vašu záhradu: Predaj, služby: -izbové a vonkajšie rastliny -svadobné a smútočné väzby -ovocie ...