Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predaj, e-shop - zelené potraviny - bylinné koncentráty - potravinové doplnky - doplnky stravy - regeneračné a bylinné krémy.

Výroba, distribúcia - zdravotnícke pomôcky - liečivá.

Pálenica, pálenica, výroba: - ovocné destiláty - bylinné likéry

Mraziarne, veloobchod: - mrazené potraviny.

činnosť: - rady, tipy, informácie a produkty, ktoré vám pomôžu zlepšiť schopnosť zaostrovanie, znížiť počet dioptrií, zmierniť únavu očí a a udržať zdravý a ostrý zrak E-shop: - doplnky stravy - bylinné čaje

Výroba, predaj, e-shop - lahôdky - chlebíčky, obložné misy, šaláty, bagety, ... Prevádzkujeme potravinové a nápojové automaty.

predaj: - čokoláda - čokoládové výrobky

Výroba, predaj, e-shop: - korenie - koreniace zmesi

E-shop - bio potraviny - zdravá strava.

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: - domáce potreby (hrniec, panvice, plechy, poháre, príbory ...) - kuchynské spotrebiče - korenie kulinári - žehliace dosky.

E-shop: - chilli papričky - chilli semienkami - chilli medy, omáčky

Predaj, trafika: - knihy - noviny, časopisy, pohľady, blahoželania - tabakové výrobky - čapovaná vína

Spoločnosť NaturaMed Pharmaceuticals ponúka vysoko kvalitné potravinové doplnky a ďalšie produkty pre zdravie, ako omegamarine forte, activefem, prostaxin, žen-šen energie, chitosan natural a prírodné omega-3, najmä formou abonentných programov.

predaj: - pivo (sudy, fľaše, pet, plech) - liehoviny - víno - nealko - tabak

Dovoz, vývoz, veľkoobchod: - mrazené ovocie - mrazená zelenina.

Vinotéka, predaj, e-shop: - víno, vína

Cukrárstvo, výroba: - zákusky - rúrky - rolády, rezy - torty.

E-shop: - káva, čaj - kávové kapsule - šálky - kávovary

Spoločnosť Jednota, spotrebné družstvo vo Vimperku prevádzkuje sieť predajní COOP v okrese Prachatice. V oblasti obchodu máme dlhoročnú tradíciu. Prevádzkujeme veľkoobchodnej i maloobchodnej činnosť so širokou ponukou potravín, tovarov dennej potreby a spotrebný sortiment. Maloobchod, predaj: - základné potraviny - zmiešaný tovar - ...

Výroba muštov s možnosťou pasterizácie. Ďalej ponúkame sušenie ovocia a možnosť prídeme až k vám s našou mobilné muštárne.

Spoločnosť GOLEM CZ s.r.o. dodáva pekárske zmesi a zlepšujúce prípravky pre pekárov a cukrárov. Pôsobíme ako regionálny zástupca firmy kontinua, ktorá vyrába okrem iného zlepšujúce prípravky na chlieb a ďalšie suroviny pre pekárov a cukrárov. Ponúkame tiež poradenstvo, technologický servis, ktoré vedú vyškolení odborníci zo spoločnosti kontinua. ...

Supermarket. Maloobchod, predaj: -potraviny -zelenina -drogéria -priemyselný tovar -bielizeň.

Spoločnosť Lihovar Budeč spol. s r.o. sa zameriava na výrobu kvalitného potravinárskeho liehu. Výrobný podnik sa nachádza na adrese Budeč 52, okres Jindrichuv Hradec. Lieh dodávame po celej SR a exportujeme aj do krajín EÚ. Dbáme na neustálu kontrolu našich produktov, vo vlastnom laboratóriu zaraučujeme vynikajúcu kvalitu výroby aj ochranu ...