Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Výroba - cukrárske výrobky, cukrárstvo: - cukrovinky - svadobné torty - zákusky, minizákusky - svadobné koláče - rolády, rezy.

Predaj a distribúcia drogérie. Predaj rastlinných olejov. Tel. Slovensko: 0944168791

Včelárska farma - výroba a predaj medu. Stolárstvo - výroba úľov a včelárskych potrieb.

Predaj - potraviny - drogéria - pečivo - mliečne výrobky.

Už od prvých okamihov bolo primárnym cieľom ponúknuť ľuďom veľký výber hlavne kvalitných a chutných čajov a káv. V ponuke nájdete ako čierne, zelené či ovocné čaje, ale tiež aj bylinné. Ponuka typov čajov bola postupom času rozšírená aj o menej známe typy ako je rooibos či oolong. U káv sme vsadili na ruskú firmu Orim Trade, ktorá vyrába kávy pod ...

Predaj: - kvalitná kávová zmes, čaje do automatov. Predaj, servis: - nápojových automatov RHEA Vendors..

-Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Mäsiarstvo a údenárstvo Predaj chemických látok a chemických zmesí klasifikovaných ako vysoko toxické a toxické

Predaj, e-shop: - prírodné doplnky - sušené ovocie - bezlepkové potraviny - zdravá výživa - čaje - bio oleja - dochucovadlá - orechy.

EDGAR POWER s. r. o. prevádzkuje e-shop s energetickými a iónovými nápojmi, tyčinkami, gélmi, športovým oblečením a vybavením, vitamínmi a ďalším sortimentom pre šport.

Internetový obchod: - Natureprodukt - doplnky stravy - Dietprotein - diéta KetoFit pre ženy. Realitná činnosť, spracovanie znaleckých posudkov. Účtovné služby. Finančné poradenstvo - hypotéky, poistenie. Výživový poradca - Štúdio zdravej výživy.

Cukráreň. Výroba, predaj, maloobchod: - zákusky, torty, rezy aj prevedenie DIA (bez cukru) - svadobné torty, koláče.

Predaj: -semená konope, exotických rastlín, bylín -masážne oleje -pivná kozmetika -chilli korenie -omáčky -čokoláda a ďalšie.

Cukráreň a bistro SOPO Maloobchod, predaj: - zákusky, torty - cukrovinky. Stravovanie: - bistro - občerstvenie.

Farmaceutická spoločnosť. Vývoj, výroba, registrácia: - doplnky stravy - kozmetika - potravinárske a kozmetické substancie - veterinárne a humánne liečivá (prípravky) - pevné, polotekuté a tekuté liekové, kozmetické a potravinárske formy. Výskum: - úprava účinnej látky (substancie, extraktu, API, BPC) - formulácia liekovej formy - ...

Spracovanie, výroba, veľkoobchod: - zemiaky konzumné a sadbové - polotovary zo zemiakov - knedle - čerstvá chladená zelenina - listová zelenina a zmesi čerstvej zeleniny bez zálievky - polotovary, prílohy - chladené zeleninové šaláty so zálievkou - čerstvé bylinky - zeleninové šťavy REFIT