Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Pobočka-sklad. Distribúcia širokého sortimentu ovocia, zeleniny a vlastnej produkcie. Import ovocia z Južnej Afriky, Strednej a Južnej Ameriky predovšetkým v čase mimo hlavnej európskej produkčnej sezóny. Veľkoobchod, predaj: - ovocie, zelenina. Z vlastnej produkcie dodávame jablká, hrušky, slivky, čerešne, višne, ríbezle.

Poradenstvo: - v oblasti zdravého životného štýlu. Predaj: - produkty na prevenciu a upevnenie zdravia na báze starej čínskej a tibetskej medicíny - produkty na starostlivosť o chrup, pleť, v lasy. Masáže.

Predaj, e-shop: - špeciálna kozmetika značky NWA aloe vera - doplnky výživy - káva - parfémy - šperky.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, výroba: - pečivo. Pekáreň, pekárstvo.

Veľkoobchod: - sterilizovaná zelenina - spojovací materiál - krmivo pre psy a mačky.

Rozvoz nákupov: - potraviny - nápoje - tabak - drogéria - kozmetika - kuchynské potreby.

Mäsiarstvo, údenárstvo. Predaj, maloobchod: -mäso, mäsové výrobky -údeniny.

Maloobchod, predaj: -mäso, údeniny, potraviny. Webové stránky v rekonštrukcii.

Veľkoobchodný predaj: - tabakové výrobky a doplnky - alkoholické aj nealkoholické nápoje - káva - papierenský tovar - slané výrobky - cukrovinky.

Mäsiarstvo, údenárstvo. Výroba: - údeniny a mäsové výrobky. Spracovanie mäsa.

Predajňa v sieti HRUŠKA. Maloobchod, predaj: - potraviny - mäso, údeniny, ovocie, zelenina - drogéria, drogistický tovar - spotrebný tovar - tabakové výrobky - sezónne dekoratívne predmety, oblečenie, hračky či kuchynské potreby.

Predaj čerstvého mäsa od slovenských dodávateľov, velky výber klobasiek, párku, salámy/denne čerstvo krájane/nátierky, šaláty, ryby-mrazené-králikmi kg119kč, králiči stehná, držky, ryby drť kg za 29kč,mrazená zelenina od 17kč. kuracie chrbty na polievku za kg / 15kč