Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Maloobchod, predaj: - talianske potraviny - talianske delikatesy.

Právne, ekonomické a organizačné poradenstvo v oblasti krízového manažmentu. Malý veľkoobchod s vínom pre privátnu klientelu.

Predaj údenín a údenárskych výrobkov Predaj obliečky a diek

Výrobky: - bylinné čajové koncentráty - vonkajšie bylinné prostriedky.

Hlavnou činnosťou spoločnosti DAYS MENU s.r.o. je výroba: hotových TEPLÝCH JEDÁL hotových CHLADENÝCH JEDÁL hotových mrazených jedál Ponúka a zaručuje: ŠIROKÝ SORTIMENT VYSOKÚ KVALITU PRIAZNIVÚ CENU DISTRIBÚCIU PO CELEJ SR PROFESIONÁLNY PRÍSTUP CERTIFIKÁCIA ISO 9001 je zárukou kvality výrobkov a poskytovaných služieb a súčasne ...

Sme výrobcovia zdravých doplnkov stavy a prírodnej kozmetiky.

Jedáleň s týždenným závodným stravovaním s výdajom od 11.00 hod, popoludňajším predajom hotových jedál. Ponúkame polotovary a jedlá studenej kuchyne. Varíme a dovážame jedlo externým odberateľom. Poctivá česká strava.

Výroba, e-shop: -potravinové doplnky na posilnenie imunity.

Predaj - mazivá, oleje Veľkoobchod - ovocie

Veľkoobchod, maloobchod - predaj nápojov - alkoholických aj nealkoholických nápojov

- predaj surovín na výrobu talianskej zmrzliny MEC3 - doplnené o predaj kakaa, kávy Pavan, polev na poháre - predaj špeciálnych dekoračných a plniacich prípravkov na torty a semifred, papierových téglikov a viečok, plastových vaní a lyžičiek a porcovacie kliešte.

Vyrábame a rozvážame žemľové, kysnuté, ovocné, zemiakové, chlpaté knedle, halušky, zemiakové placky, palacinky. Všetko vyrábané podľa klasických receptúr.

Veľkoobchod, distribúcia: - mrazených a chladených potravín do školských a závodných jedální, kúpeľov, hotelov a reštaurácií. - bravčové, hovädzie, hydinové mäso mrazené a chladené - ryby a morské plody - ovocie a zelenina - zmrzliny a smotanové krémy - mrazené pečivo

E-shop: - elektronické cigarety, e-cigarety - vodné fajky - čaje, čajové súpravy - dekorácia - bižutéria

Obchod s rakúskymi vínami z oblastí Weinviertlu, Kaptalu, Kremstalu a ďalšie. Ponúkame sortiment bielych a červených vín, ďalej sladké a šumivé vína za výhodné ceny! Organizujeme pravidelné ochutnávky vín alebo podľa požiadaviek zákazníka.

Veľkoobchod: -tabakové výrobky (cigarety, cigary, fajčiarske potreby -potraviny -nápoje alkoholické - pivo, víno -nápoje nealkoholické - káva, čaj...) -cukrovinky -slané pečivo -ostatný sortiment -drogéria -krmivo. Spoločnosť zásobuje: -tabaky -čerpacia stanica -sieť HORECA -potraviny -kantíny, obchody, bary, ...

Veľkoobchod: - potrvaviny - nápoje - tabakové výrobky - fajčiarske a hygienické potreby. Dodávame tvrdý značkový alkohol, likéry, víno, minerálne a stolové vody, cukrovinky, žuvačky, cigarety, telefónne karty. Denné rozvozy až pre 1400 zákazníkov.