Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Spoločnosť Naše pivovary s.r.o. je prevádzkovateľom niekoľkých hotelov, reštaurácií a pivníc v Prahe. Vlastníme tiež mäsiarstvo Malý Janek na Leopoldove ulici a kaviareň Michael na Rašínovom nábreží. Naše sídlo nájdete na Prahe 4. Nášho hotely: Hotel Michael ****, Praha: - Praha 4 - Hodkovičky, Pod lyzín 474/1 - e-mail: ...

Pecenecaje.cz je eshop s kvalitnými pečenými čajmi, rozpusteným maslom ghí a japonským zeleným čajom Matcha (Matcha thea).

Dovoz a veľkoobchodnej distribúcie v rámci SR a EÚ brusníc, arašidy a ďalších potravinárskych komodít (prevažne sušené ovocie a orechy) z našej centrály v USA. Spolupracujeme s výrobcami, veľkoobchody, distribútorov a reťazci,

BIKEBOSS je e-shop s bicyklami s širokým výberom príslušenstva, doplnkov pre bicykel a vybavenie pre fitness a športovú výživu.

E-shop s dobrým vínom z Moravy a Čiech.

E-shop, dovoz talianskych delikates do Českej republiky.

Eshop a kamenná predajňa s výrobkami zdravej výživy, doplnkov stravy, ekologické drogérie a kozmetiky. Odosielame po celej SR + viac ako 500 výdajných miest.

Produkty doTERRA sú kvalitné esenciálne oleje vyrobené z tých najlepších surovín určené na vonkajšie aj vnútorné použitie alebo do aromalampy či difuzéra. Široká ponuka produktov z oblasti zdravia.

Distribútor a eshop s prírodnými doplnky stravy z červenej repy a zázvoru. Prírodné stimulanty oxidu dusnatého - otestované vedou, preverené športovci.

Výroba potravinových doplnkov - suroviny, dózy, miešanie, etiketovanie, kapslování, poradenstvo a vývoj doplnkov stravy.

kráľovské Cookie Domáca inovatívne pekáreň s interaktívnou cukrárňou, skrátka Cookieshop.

Veľkoobchod, maloobchod - alkoholické nápoje (Cider, ovocné vína) - nealkoholické nápoje (malinovky, mušty).

E-shop s potravinovými doplnkami veto na báze probiotík. Veto je unikátny patentovaný aktivátor imunity, mobilizuje silu celého organizmu, skracuje dobu liečenia na polovicu, obnovuje všetky funkcie organizmu.

Výhradný distribútor športovej výživy a suplementov Doriana Yatesa, 6násobného Mr. Olympia. V ponuke obchodu sú proteíny, sacharidové nápoje, spaľovače, NO doplnky, aminokyseliny a športové oblečenie. Produkty značiek Tempro, Black Bombs, Dynamino, NOxpump, TestX a ďalšie.

Spolupráca s renomovaným belgickým výrobcom čokolády ponúkame väčšie množstvo kakaa, menej tuku, menej cukru, spojenie rôznych chutí a textúr v jednej pralince.

Internetový predaj svetových vín. Každý týždeň novinky v sortimente. Ponúkame výber podľa typu, zeme a odrody.

Internetový predaj kávy, čajov, kávovarov, čistiacich prostriedkov a všetkého spojeného s kávou a čajom. Ponúkame porcelán na čaj, mlynčeky, potreby pre baristu, prístroje na prípravu pokrmov a nápojov, frapovače, barové mixéry a moka kávovar Bialetti. Nájdete u nás kávu Bazzar, BlaserCafé, Dallmayr a Illy.

Výroba, veľkoobchodný aj maloobchodný predaj bulharských jogurtu a syra. Ďalej ponúkame údeniny, ružovej a borovicové medy a marmelády, sladkostí, ružové nápoje, prírodná bulharská kozmetika s ružovým olejom, éterické oleje.

Pražiareň a kaviareň. Austrálske špeciality a receptúry. Prevádzkareň Praha 5 Plzeňská 24

Poctivé sušené mäso Biltong a sušené klobásky Droëwors. 100% prírodný sušené hovädzie mäso z českých ekofariem, vyáběné ručne, z prvotriednych surovín, podľa vlastného rodinného receptu, bez chemických konzervantov, umelých dochucovadiel a farbív. Ochutnaj a podľahneš. Biltong Premium - The taste of Africa

Spoločnosť Pharma Agency, s.r.o. je dovozca a predajcom humánnych a tiež veterinárne probiotík radu Dophilus. www.pharmaagency.cz

Ostatné špecializované stavebné práce i. N., Zhromažďovanie, zber a zneškodňovanie odpadov, úprava odpadov na ďalšie využitie, Výroba nealkoholických nápojov; produkcia minerálnych vôd a iných fliaš, ale zaoberá sa aj ďalšími 6 odbory. Je aktívny bez obmedzenia činnosti.