Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Pekáreň, výroba, výrobca: - cukrárske výrobky (torty Medovníček, Napoleon, Pražská torta, Slivková torta). Mäsová výroba: - klobásy Sucuk - sušené mäso Pastirma - kebab.

Predaj: Energia Rastlín: Bachových esencií vyrobených podľa originálnej receptúry Dr. Bacha - jednodruhové esencie, zmesi, krízová esencia - s alkoholom aj vo forme guličiek na báze sacharózy. Semináre a workshopy k systémom využitia a miešania Bachových esencií.

Zaoberáme sa maloobchodným a veľkoobchodným predajom mäsa. Ponúkame aj mäsové produkty a údeniny. Dodávame aj bezlepkové údeniny a mäsové výrobky. Ponúkame rozvoz produktov do jedální či mäsiarstva.

Výroba a rozvoz hotových jedál Pre firmy, inštitúcie i súkromné osoby ponúkame výrobu a dovoz hotových jedál. Rozvoz jedál zadarmo poskytujeme v regiónoch Kolín, Nymburk, Poděbrady, Český Brod, Poříčany, Pečky, Kutna Hora, Týnec nad Labem a okolie.

Pestovateľská pálenica, pálenica: - ovocné destiláty.

E-shop: - ovocie - zeleniny - suché plody - fresh juice - oleje

Výroba - zeleninové chipsy značky Tretter's - zeleninové lupienky z repy, zeleru, mrkvy a pastináku.

Podniková predajňa - pálenky, likéry, medoviny, cider, mušty a med, - sortiment Agnes produktov - tel. 604 700 703, 730 193 362 Paliareň, pálenica, muštáreň - ovocný liehovar - pestovateľské pálenie - príjem ovocia pre pestovateľské pálenie - služby muštovania - výkup ovocia – tel. 604 211 088. Včelárstvo - chov včiel - ...

Lottus.cz - kvetinárstvo - predaj darčekov - sviečky - sklo - keramika - bylinkárstvo - čaje - byliny - vonné esencie. Mugshop.cz - výhradný dovozca porcelánových hrnčekov spoločnosti Könitz - veľkoobchod a maloobchod - ponúka až 800 druhov hrnčekov.

Debničky z Polabia. Predaj - zelenina od farmárov - debničky zeleniny o váhe cca 3-5kg.

Služby: - dovoz a distribúcia vín a liehovín - výhradný dovozca Spišskej borovičky. Kancelárie - adresa: Námestie T.G.M. 1130/18, 290 01 Poděbrady. Sklad - Dymofracht - adresa: Boleslavská 1765, Nymburk.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Veľkoobchod a maloobchod Činnosť účtovných ...

Dodávka, predaj - cukor krupica, múčka, kryštál - balenie 1kg, 15kg, 25kg, 50kg, big bag 1000 kg, voľne ložený.

E-shop, predaj - športová výživa - fitness vybavenie - stroje a posilňovacie doplnky.

Pestovanie: - jablká Jablčené sady. Výroba: - mušt

E-shop: - PhytoChi - bylinné produkty - bylinné nápoje - bylinná tonika

Import, dovoz: - zelené banány do dozrievární.

Výroba, predaj: - lahôdky - chlebíčky - šaláty Predaj: - údeniny - ryby - hydina - mrazené polotovary - chladené polotovary - nápoje...atď.

Distribúcia: - detská bio výživa značky Holle.

Obrovský výber vín z Čiech, vína z Moravy a z celého sveta. Dodanie po SR do dvoch pracovných dní od potvrdenia objednávky. V ponuke nájdete viac ako 2000 druhov vín od 300 vinárov. Množstevné zľavy. Možnosť vybrať si darčekové balenie či obaly na víno a darovať ako darček. Sústredíme sa na menších a stredných vinohradníkov. V ponuke máme aj ...

- nápoje s extraktmi z bylín - energetické nápoje

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Predstavenie Veľmi rada predstavujem špecializovaný obchod s výrobňou čerstvých cestovín, ktorý som otvorila v Dobřichoviciach pri Prahe. Čerstvé cestoviny vyrábame každý deň z talianskych surovín na talianskych strojoch vo výrobne prepojenej priamo s obchodom, odkiaľ si ich môžete ihneď odniesť. Zásadné rozhodnutie pre konečný výsledok sa dá ...