Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Veľkoobchodný predaj: Spracované a nespracované rastlinné výrobky -obolí, repka, jačmeň, mak, kukurica -mouka Spracované a nespracované živočíšne výrobky -hovädzí dobytok, ošípané -mlieko poľnohospodárske komodity Sušenie a čistenie: -zemědělské produkty -posklizńová úprava priemyselné hnojivá Agroslužby Poradenská ...

Tradičné rodinné pekárstvo z Třebíča. Lahodné čerstvé pečivo každý deň: - slané pečivo (rožky, kornšpice, dalamániky, , francúzske bagety, sezamové pletienky) - sladké pečivo (lúpaky, koláčiky, šišky, vianočky).

Nákup a predaj sudového a fľaškového vína. Predávame moravské i zahraničné vína z Rakúska, Moldavska, Čile a ďalšie krajiny, Zapožičiavame výčapné zariadenie vrátane kompletnej montáže a servisu. Vané rozvážame po celej SR. Možnosť zakúpenia vína v niektorej z našich vinoték.

E-shop - orechy - sušené ovocie - semená - obilniny - müsli - ovocné šťavy a sójové nápoje.

Pestovanie, predaj: - ovocie - zelenina - debničky (ovocie, zelenina, bylinky)

Výroba, e-shop: - džemy - müsli - mliečne výrobky.