Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Cukráreň. Výroba, predaj: -cukrárska -torty, zákusky, svadobné, vianočné pečiva podľa priania zákazníka.

Pekárstvo (pekáreň), cukrárstvo. Výroba, predaj: -pečivo. Predajňa-Třebíč: -vedľa parkoviska pri Kauflande -prevádzková doba po-pia 7-20 hod. so 7-11 hod. nie 16-20 hod.

Internetový predaj úžitkovej a dekoratívnej keramiky. Predaj čajov a kozmetiky.

Kaviareň v centre Trebišov. Zákazková výroba tort a zákuskov. Príprava sladkých barov na rôzne udalosti.

Rodinná farma. Predaj a pestovanie cesnaku a zemiakov.

Český výrobca a predajca športovej výživy a doplnkov stravy pre profesionálnych a amatérskych športovcov a pre priaznivcov zdravého životného štýlu. Na e-shope nakúpite proteíny, aminokyseliny, sacharidy s proteínom, výživu na kĺby a mnohé ďalšie.

Floristické štúdio s veľkým výberom rezaných a črepníkových kvetín, stáčaného vína a dekorácií. Príprava kvetinových väzieb na prianie pre rôzne udalosti.

Včelárstvo. Výroba, predaj, e-shop -med lesný kvetový, kvetový, pohánkový -med pastovaný, lesný kvetový, kvetový -pohánkový -propolis -domáca medovina -kováčska medovina -päťročná medovina -trojročná medovina.

Služby. Liehovar. Výroba: -pálenie slivovice -pěstitelská pálenica slivovice -destilační kotol 350 litrov Váš kvas napálime v najvyššej kvalite, za pomoci vysoko moderné technológie.

Stredisko výroby: -predaj nafta náhradné diely (nákladné autá, traktory) oleja mazadlá -výkup, predaj poľnohospodárske komodity obilia -výroba poľnohospodárska rastlinná živočíšna -autodoprava Liaz avia -opravárenství, servis poľnohospodárska technika nákladné automobily (vozidlá). Stredisko ...

Jediný český výrobca originálnej českej whisky - hlavným produktom je česká sladová whisky Trebitsch Možnosť nákupu cez e-shop Whisky môžete ochutnať v našom originálnom whisky bare v třebíčskej židovskej štvrti

Cukrárstvo: - výroba svadobných, narodeninových, firemných i krémových tort podľa vašich prianí - rezy, orechové, kakaové alebo kokosové rolády, tvarohové rezy s ovocím, kremrole, venčeky, karamelové veterníčky, laskonky, koňakové špičky a ovocné košíčky.

Predajňa so zdravou výživou a eko drogériou. Bezlepkové a dia potraviny.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Mäsiarstvo a údenárstvo

Internetový predaj, e-shop - chlebovej zmesi - marmelády - korenie - čaje - ovsené kaše.

Relaxácia v pokojnom a príjemnom prostredí - fínska, soľná, parná sauna, Kneipov chodník, vírivá vaňa pre dvoch, ochladzovací bazén, masáže, zábaly, arjuvédske masáže, predaj indického korenia a prírodnej kozmetiky.

Cukrárstvo, výroba: - cukroví, perníčky - torty.

Výroba, predaj: -sušené plody, ovocie.

maloobchod:  - klobásky a párky  - tyčové tovar  - trvanlivé výrobky  - varená výroba  - údené mäsá  - surová mäsa pobočka: Nádražní 168 Okříšky 675 21

E-shop, maloobchod: -Krmivo pre deti -Krmivo Bebilon.

Reštaurácia: -moravská a čínska kuchyňa -špeciality zo zveriny -závodné stravovanie -pri zabezpečení zájazdu 2 osoby zadarmo. Cukráreň. Výroba: -domáce pečivo na zákazku pre spoločenské príležitosti. Zaistenie: -rauty -pikniky -svadby -promócie -spoločenské akcie.

Spoločnosť Liehovar a pálenice Mohelno, spol. s r. o. prevádzkuje pestovateľskú pálenicu a liehovar. Vypálime Vám pripravený ovocný kvas v našom destilačnom kotli. Príjem ovocných kvasov a ovocia na výrobu pestovateľských páleniek. Vykonávame prípravu kvasu a drvenie ovocia. Pestovateľská pálenica a liehovar: - vypaľovanie Vami pripraveného ...

Predaj, e-shop: - prírodné a bio výrobky, kozmetiku, parfumy, potravinové doplnky, čaje, výluhy z pukov a púčikov - prác, upratovacie a čistiace prostriedky, fľaše, menštruačné kalíšky, dojčenská a detská nosidlá - látkové plienky, dávkovače, knihy a prídavné zariadenia.