V kuchyni sa nezaobídete bez múky, cukru a zdravých tukov. Kúpte si preto do zásoby práškový cukor a cukor kryštál, hladkú, polohrubú a hrubú múku pšeničnú, špaldovú či celozrnnú a tuky v podobe margarínov, masiel a rastlinných a živočíšnych olejov.

Import a predaj tovaru z Blízkeho východu, predovšetkým mydiel, kávy a čokolády.

Skupina firiem so zameraním na export a import mliečnych výrobkov. Produkty: - jogurty - ľadová káva - smotany a šľahačky - tvaroh - smotanové krémy, kyslá smotana - probiotiká, míľ drinky. Spolupracujeme s Bohušovickou a Choceňskou mliekarňou.

Rozvoz potravín do domu v Prahe a okolí. Nákup podľa receptu - vyberiete si čo chcete uvariť a rozbalí sa Vám ponuka čo všetko na to potrebujete. Zaškrtnite si len to, čo Vám doma chýba. Cenovo výhodné menu pre celú rodinu. Doručenie druhý deň po objednaní. Predaj lahôdok celá SR: - olivové oleje - francúzske delikatesy - talianska ...

Veľkoobchodný predaj potravín a potravinárskych komodít. Export, import: - cukru - oleje - ovocie - ryža - cesnaku - rybích konzerv.

Veľkoobchod - drogéria - mydlo - osviežovače vzduchu - hygiena toaliet - čistiace a upratovacie prostriedky - vrecká do košov - vrecia na odpadky - prostriedky na umývanie riadu - kancelárske potreby - školské potreby - papiernický tovar - kompletné vybavenie kancelárie spotrebným materiálom a ...

Môj obchod je sieť predajní s potravinami v SR. V predajniach ponúkame pestrý sortiment čerstvého tovaru, výhodné ceny a potraviny značiek ARO, Fine Food, Fine Life a ostatných. Na webe nájdete Vašu najbližšiu pobočku a akčný tovar.

Dovoz, predaj - potravinárske suroviny - polotovary - francúzske sekty

Partner pre veľkoobchody s orientáciou na oblasť gastro, ďalej pre cateringové spoločnosti vrátane leteckých, pre kávové spoločnosti a klientov z oblasti profesionálnej gastronómie.

Maloobchod - zmiešaný tovar - potraviny

Predaj - mäso - údeniny - potraviny - zmiešaný tovar

Veľkoobchod pre: - gastronómiu - pekára - cukrárov. V súčasnej dobe je distribútorom významných potravinárskych značiek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a ďalšie.

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj potravinárskych výrobkov.

Výroba domácich marmelád a džemov