Predaj - matrac - postele - nábytok - vstavané skrine - prikrývky - vankúše.

Výroba, predaj - trezory - mreže - kľúče, zámky - autokľúče Remeslá, služby - glavírovanie (menovky, štíty)

Maloobchod, e-shop, internetový predaj: -dámske oblečenie -pánske oblečenie -detské oblečenie -športové oblečenie -doplnky pre šport

Maloobchod a veľkoobchod - pneumatiky Pneuservis

Maloobchod, predaj: -železiarskym tovarom.

Kvetinový ateliér. Predaj, maloobchod: -kvety -floristické potreby

Služby: -výkup a predaj kníh -grafiky pohľadov, fotografií, svätých obrázkov, reklam z papiera -rámovanie a paspartovanie grafík,obrazov -knihárske práce,väzby,preväzby -opravy kníh celoplátené, poloplátené, polokožené a celokožené.

Predaj stavebného materiálu: -tehly -maltové zmesi -cement, vápno. Nákladná doprava.

Maloobchod, predaj: -obuv -kožený tovar, kožená galantéria.

Obchodná činnosť: -darčekové predmety -zlatníctvo.

Predaj: -Pneumatiky -zimné, -letné, Protektory Ráfiky -ALU, -PLECH.

Predaj kŕmnych zmesí pre papagáje, holuby a hlodavce, krmivo pre psy a mačky.

V našej predajni nájdete autodiely, motodiely, autobatérie, autodoplnky, autokozmetika, motorové a prevodové oleje, náhradné diely k prívesným vozíkom, autopoťahy.

Sklad. Výroba, predaj: -korenie -špeciálne prísady pre mäsový priemysel a gastronómiu.

Maloobchod: -textil -drogéria -hodiny -klenoty -papiernictvo -sklo, porcelán -elektrospotrebiče -hračky -knihy -priemyselný tovar.

Ponúkame potraviny, korenie, nápoje a iné produkty z ďalekého východu. Navyše aj bambusový nábytok, vietnamské odevy a predajné galérie v priestoroch predajne. Máme ESHOP tovar tak môžete vyzdvihnúť na výdajnom mieste alebo Vám ho môžeme poslať poštou.

Maloobchod, predaj: - bytový textil: - dekoračné a poťahové látky - záclony - posteľné obliečky - kúpeľňové súpravy - deky a vankúše s náplňou duté vlákno - záclonové tyče a koľajničky - matrac, rošty do postele - rolety a žalúzie. Šijacia dielňa. Zákazková výroba, šitie: - záclon a dekoračných látok.

Obchodné centrum. Veľkoobchod, predaj: - koberce - linoleá, vinylové krytiny, PVC podlahy - laminátové, drevené aj plávajúce podlahy. Podlahárske práce. Pokládka podlahových krytín. Maloobchod, predaj: - detské a dojčenské oblečenie, textil pre deti - kočíky a potreby pre deti - postieľky, prebaľovacie pulty, autosedačky, ...