Výroba, veľkoobchod: - obalový materiál z plastu i papiera - tašky, sáčky

Vydavateľstvo SovaLibris: - Čeština pre cudzincov

Výroba: - nerezové objímky pre uchytenie a uloženie potrubia - nerezové spony na výfuky

E-shop: - knihy - učebnica latinčiny - slovníky - audioknihy - detské knihy - učebnica

Kalina Tábor s.r.o. - Sme výrobca tesnenia, najmä automobilováho, ale tiež poskytujeme kompletnú zákazkovú kovovýrobu aj vďaka našej moderne vybavenej dielni, v ktorej nájdete všetok strojné vybavenie. Vyberte si aj v našom e-shope.

Výroba a predaj: -nábytkové poťahové látky -žakárové dekoračné tkaniny -bytový textil -textilní doplnky. služby: -vybavení interiérov textilom -ubrusy, obrúsky, naprony -inštalácie závesov a záclon. Objednávková kancelária 150 00 Praha 5 Smíchov Staropramenná 29 tel.:257314180, 257316781 fax.:257316779.

Dovoz, vývoz, veľkoobchod: - mrazené ovocie - mrazená zelenina.

Výroba muštov s možnosťou pasterizácie. Ďalej ponúkame sušenie ovocia a možnosť prídeme až k vám s našou mobilné muštárne.

DITA výrobní družstvo invalidů sa zaoberá výrobou bytového textilu, autopoťahov, ľahké konfekcie, funkčného prádla pre dospelých, detského a dojčenského textilu. Naše výrobné družstvo je jediným výrobcom v ČR, ktorý získal licenciu na používanie termoregulačného materiálu Outlast na detské oblečenie a textil. Naše výrobky pod značkou ...

Predaj tuningových a športových doplnkov.

služby: - turistické informačné centrum - predaj suvenírov, máp, pohľadov - predaj vstupeniek - průvodcované prehliadky františkánskeho kláštora, mestá Bechyně a zámku.

Výroba, predaj: - reklamné pletené čiapky, čelenky, šály - hokejové štulpne, gamaše - svetre, roláky, úplety

Zlatníctvo, hodinárstvo, predaj, oprava: - zlaté, strieborné šperky - prstene - hodinky, budíky. služby: - nastreľovanie náušníc.

Supermarket. Maloobchod, predaj: -potraviny -zelenina -drogéria -priemyselný tovar -bielizeň.

Spoločnosť FERT a.s. sa špecializuje na výrobu betonárskych priestorových výstuží, dištančných prvkov do betónu a betonárskej ocele vo zvitkoch. Všetky naše výrobky sú certifikované pre slovenský aj zahraničný trh. Sídlime v meste Soběslav. Výroba, výrobca, dodávka, predaj: - betonárska oceľ - priestorové výstuže, typ E - jednostranné ...

Spoločnosť AKNEL Group a.s. ponúka komplexné služby v oblasti priemyselných mazív, filtrácie a vzduchotechniky. Vyvíjame technológie, centrálne systémy a celkové riešenia pre spracovateľský priemysel. Produkujeme kvalitné priemyselné mazivá, procesné oleje a kvapaliny, ktoré nachádzajú uplatnenie v strojárskom a automobilovom ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Predaj: - špeciálne umelecké štetce - štetce pre zubných technikov, modelárov.

E-shop: - šperky s českým granátom

Líčenie svadobné, plesové, komerčné, prehliadkové, voľná tvorba Kozmetické ošetrenie nemeckou kozmetikou BABOR Predaj kozmetiky BABOR Kozmetické poradenstvo Brazílska depilácia pre ženy vosky Lycon Masáže uvoľňujúce, športové, Lomi-lomi Predaj darčekových poukazov na služby

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -mäsiarske potreby, prírodné črevá bravčové, prírodné čreva baranie, umelé črevá, korenie, zmes korenia, údenárske štiepky, nakladacia soľ.