E-shop: - kozmetika - parfémy - zubné kefky - mydlá.

Výroba plachiet na zákazku - plachty, fólie - plachty krycie, do jazierok, geotextílie pod bazén - plachty PVC, plachty reklamné, plachty pre poľnohospodárstvo.

Masáže a aromaterapia - aromamasáže. Výroba a predaj šperkov.

Internetový obchod, e-shop: - Ajurvédske produkty, kozmetika, doplnky stravy - vonné tyčinky.

Železiarstvo. Maloobchod, predaj: - náradie - záhradná technika - kompresory - domáce potreby.

Sme poprednými výrobcami balistických viest, protiúderových prostriedkov, balistických prilieb a prídavného pancierovania realizujeme kompletné zákazky tzv. na kľúč s individuálnym prístupom ku každému zákazníkovi. Balistické vesty Protiúderové prostriedky Balistické prilby Prídavné pancierovanie Taktické vybavenie (vesty, rukavice atď.)

Zaoberáme sa opravami, montážou, výrobou a servis vzduchotechniky a klimatizácie. Zaisťujeme tiež revízie požiarnych klapiek.

Maloobchod,klenotníctvo. Práca: -výroba zlatníckych,šperkárskych predmetov -oprava hodín,hodiniek,klenotov.

INTE Papier-kancelárska technika Inte. Predaj: -papier -kancelárska technika.

Maloobchod, predaj: -papier. -kancelárske potreby.

Predaj obuvi - dámska, pánska obuv - kabelky. Ďalšia predajňa: - Husova 101, Jičín 506 01

Stolárstvovýroba - kuchynské linky - nábytok - vstavané skrine - spálňa - izbičky - postele - kancelárske stoly - výroba z lamina Stolárska výroba - kancelárske stoly Stolárska výroba, predaj, dodávka a montáž - kuchynské linky Predaj, dodávka a montáž - kancelárske ...

Naša firma sa zaoberá zeleninovou a kvetinovou sadbou. Ďalej kvetmi pre Váš balkón, výrobou smútočných vencov a kytíc. Tvoríme dušičkovú aj adventnú väzbu. Predávame substráty, hnojivá, postreky.

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny