- Levnedarecky.cz upomienkové predmety s potlačou, súťažné trofeje a medaily, darčekové kazety, darčekový tovar predaj, športové poháre. Maloobchod a veľkoobchod. - Profikoreni.cz koreniace zmesi, vývary a bujóny, dochucovacie omáčky, marinády a pasty, tekuté korenie, drvené bylinky. Maloobchod a veľkoobchod.

Výroba: - kovové a pozinkované doplnky strešných krytín - stúpacie rošty - strešné stupienky - vzpery - snehové zábrany - protisnehové háky.

Ponúkame kvalitné dámske legíny, pančuchy a pančuchy, nadkolienky, podkolienky a podväzky. Našou špecialitou sú pančuchy, samodržiace pančuchy a ďalšie oblečenie v nadmerných veľkostiach pre plnoštíhle v sekcii móda pre bacuľky. Ďalej ponúkame legíny a pančucháče pre tehotné v sekcii pre tehuľky.

Postieľky - obliečky, s.r.o. sa zameriava na predaj detských postelí, matracov, dojčenského oblečenia, obliečok, hračiek a mnoho ďalšieho.

ČEMAT trading, spol. s r.o. je popredný dodávateľ príslušenstva k manipulačnej a stavebnej technike. Spoločnosť ponúka vzduchové a superelastické pneumatiky na vysokozdvižné vozíky; pneumatiky na stavebné stroje, pneumatiky na traktorbagre, pneumatiky na šmykom riadené nakladače; poľnohospodárske pneumatiky; gumové a oceľové pásy - podvozkové ...

Komplexné služby pneuservisu poskytuje svojim zákazníkom firma FirstStop Jan Svat. Prevádzkujeme pneuservis pre osobné automobily, ľahké úžitkové automobily ale aj pre motocykle. Ďalej u nás samozrejme zakúpite nové aj staršie pneumatiky, ALU disky aj autodiely. Vykonávame prezúvanie pneumatiky, opravy i vyvažovanie. Ponúkame aj servis ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

LEROB MORAVA s.r.o. prevádzkuje internetový obchod Dominoshop.cz, kde predáva: - Montessori pomôcky a hračky - hračky - drevené, kreatívne, vozidlá, odrážadlá - detský nábytok - potreby na starostlivosť o dieťa - záhradný nábytok ai.

Spoločnosť GREENIS trade pass s.r.o. ponúka na svojom internetovom obchode: - drevené hry (herné tabule, magnetky, pexesá a tvary) - herné samolepky - bytové doplnky (drevené stojančeky, svietniky, pastelkovníky)

GREASE BARBERSHOP s.r.o. prevádzkuje holičstvo, a na svojom eshope má na predaj kozmetické výrobky ako pomády, matný íl a ďalšie pečie o vlasy.

Bc. Petra Michniková prevádzkuje internetový obchod https://www.ponozky.online/. Predávajú sa ponožky: - dámske - pánske - detské - špeciálne - teplé ai.

PIUMO Yarns s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zimným oblečením. Na predaj majú čiapky, svetre a šály.

Lekáreň lemon. Eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživa - krása, starostlivosť - potreby pre matku, dieťa.

Nina Košťálová prevádzkuje na svojom eshope predaj: - Kratomu - CBD produkty (olej a masti)

Tomáš Kroček prevádzkuje internetový obchod, kde sa špecializujú na poličky na angličáky, malé autíčka. Ďalej majú v ponuke aj sánky či drevené hračky podľa Montessori.

Povrchová úprava kovov: - lakovanie, práškovanie. Výroba, veľkoobchod, predaj: - regály, regálové systémy, stojany, pulty, drôtený tovar, drôtený program. Zváranie v ochrannej atmosfére. Spracovanie plechov, profilov, trubiek na CNC strojoch.

Podniková predajňa. Predaj: - darčekové predmety. Služby: - potlač reklamných predmetov, tričiek. Výroba: - transparenty - bannery - billboardy - samolepky a fóliové nápisy - kalendáre, diáre, vizitky.

Predaj - farby - laky Predaj - drogistický tovar Predaj - röntgenový materiál

Veľkoobchod ovocie a zelenina, strukoviny, olejniny, obilniny, otruby, pšeničný šrot, repkový šrot, hnedé uhlie, cukor, posypová soľ. Predaj, e-shop: - trampolíny - doplnky k trampolínam - elektrické autíčka - vodné atrakcie - platsové sudy - bazény - predajné stánky, párty stany - drevené hračky KidKraft - drevený nábytok pre ...