-Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Predaj: 1. drogéria, papier, farby laky. 2. železiarstvo, domáce potreby, hračky. 3. obuv, spodná bielizeň - máme tri kamenné obchody s českým tovarom na jednej adrese.

Predaj: - ovocie, zelenina - potraviny - mäso, údeniny - pečivo.

Výroba: - kovové palety - oceľové konštrukcie.

Výroba: - kovové palety - oceľové konštrukcie.

Zaoberáme sa poradenstvom a predajom fytofarmák a organickej kozmetiky, ktorá pochádza z najčistejších oblastí sveta bez použitia chemických látok. Nami ponúkané produkty sú tej najvyššej kvality, ktorá je doložená certifikátmi a oceneniami. Ich účinnosť je podložená mnohými vedeckými a klinickými štúdiami svetových vedeckých pracovísk a ...

JUNG - INDUSTRY s.r.o. sa zameriava na výrobu malých, stredných a veľkých lízaniek a sladkých cumlíkov.

Upratovacie služby: - čistenie kobercov, sedacích súprav, čistenie automobilov - žehlenie bielizne - upratovanie domácností. Požičovňa: - čistiace stroje Karcher. Predaj: - drogéria.

Spoločnosť Lovinia, s.r.o. sa zameriava na predaj dojčenských potrieb, vložiek, plienok, olejov a mnoho ďalšieho.

Distribúcia, maloobchod, predaj: -konopná kozmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

Maloobchod, predaj: - kozmetika - čistiace a dezinfekčné prostriedky - pracie prášky - hygienické potreby.

Tlačené obrázky na torty - E-shop. Vyzdvihnutie v Opave. Tlač na ryžový alebo fondánový papier.

Knihárstvo Dandy ponúka všetky knihárske služby, ako napr. väzby, tlač, opravy, výrobu, rámovanie, paspartovanie a mnoho ďalšieho. Naše knihárstvo sídli v obci Háj v Sliezsku v okrese Opava. Naša činnosť: - väzby výtlačkov, časopisov, Zbierok zákonov - väzba a tlač Diplomových prác - digitalizáciu dokumentov, predovšetkým kroník a ...

Výroba, predaj: - sirupy - pivo - limonády - alkohol. Požičovňa: - pivné chladiče. Služby: - potápačský výcvik vrátane získania medzinárodnej licencie.

Výroba: - textilných viazacích prostriedkov - manipulačné techniky - viazacích reťazí - oceľových a textilných lán - zaisťovacích súprav - technických lán, šnúr - háky, strmene, napínače, magnety - šnúrok do obuvi - svorky a zdviháky.

Zaoberáme sa predajom a službami v oblasti dodávok komponentov pre hydraulické systémy - hydraulické hadice, priemyselné hadice, hadicové koncovky a objímky, hydraulické šróbenie, rýchlospojky, guľové kohúty, pozinkované rúrky a potrubné úchyty, meracia technika a stroje na výrobu hadice.

Píla Karel Vlček, so sídlom v Hradci nad Moravicí blízkosti Opavy, sa zaoberá spracovaním dreva a výrobou drevených paliet a obalov. Vyrába okolo 250tim druhov drevených výrobkov, medzi ktoré patria drevené palety, EUR palety, nadstavce, preklady, rošty, debny, rezivo. Firma má vlastné píla prevádzku a vlastné manipulačné sklad, kde sa odváži ...

Domáce Kúpele - masážne oleje, éterické oleje - telové maslá - kúpele

Zdravá výživa - polievky, šťavy, oleje, chrumky, kaša, orechové maslá, sirupy, med, mixit, strukoviny, cestoviny, bezlepkové potraviny, ryža a ďalšie.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, distribúcia, e-shop: - vlasová kozmetika - potreby pre kaderníctvo, kadernícke pomôcky - nožnice - nábytok a vybavenie kaderníckych salónov.