Potraviny pre zdravie, farmárske, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, korenie, doplnky výživy, ekodrogéria, kurzy varenia. Zaisťujeme zdravý pitný režim pre domácnosti aj firmy, predaj, prenájom a servis výdajníkov vody. Poradenstvo osobného rozvoja a výživové poradenstvo .

Veľkoobchod, maloobchod, predaj bytového textilu. Predávame posteľné súpravy, obliečky, bavlnené, froté aj mikro prestieradlá, prikrývky a vankúše z náplní duté vlákno, deky, prikrývky, uteráky, osušky, utierky, obrusy a prestieranie. Vybavujeme ubytovacie a stravovacie zariadenia, šijeme obrusy na zákazku. Prevádzkujeme internetový predaj.

Predaj krmív pre psy, mačky, hlodavce a vtáctvo. Na e-shope je možné objednať terárijné a akváriové vybavenie.

BLOCKG Interpreter´s Essentials, s.r.o. sa zameriava na predaj blokov, ručne vyrábaných kabeliek a na predaj hudby pre tlmočníkov a prekladateľov. Telefón: +49 (0) 178 541 08 22

Fit-day je najväčším výrobcom rastlinného proteínu v Českej republike. Používame iba tie najkvalitnejšie suroviny pestované v Európe na výrobu vašich obľúbených raňajok a desiat.

predaj: - lesná a záhradná technika - reťaze a lišty pre harvestory, pílové reťaze - ochranné pomôcky - oblečenie pre prácu v lese - protiporezové oblečenie a obuv - elektrické ručné náradie pre les, dielňu a záhradu.

Výroba, predaj: -Športové lopty-volejbal, basketbal, futbal, hádzaná, medicínsky lopty -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -Športové, cestovné, školské a iné tašky -bezpečnostné a zdravotné pomôcky -brašnářské a galantérne výrobky.

Predaj: - matrac - vankúše - deky - čističky vzduchu.

FRIM nábytok s.r.o. je nové meno firmy FRIM pre EXTREM s.r.o. Vyrábame zákazkový nábytok súkromným osobám aj firmám, špecializujeme sa na postele a vstavané skrine, riešime zložité priania k spokojnosti zákazníkov. Vyrábame matrace aj čalúnené postele z nehorľavých materiálov (prípadne z materiálov so zníženou horľavosťou), prírodných výplní ...

Združovanie ľudí a chorôb Marfanov Syndróm. Opravy starožitných aj súčasných hodín v našej chránenej dielni.

Veľkoobchod, distribúcia, predaj: - papier (grafický, kancelársky, špeciálny, pauzovací, plotrový) - kopírovacia rola - syntetické materiály, vrecká, kotúče do pokladní, baliace papiere - priemyselné obaly - viazacie pásky - stretch fólie.

služby: - tlač - reklama - potlač reklamných materiálov - firemné propagácie - baliaci a viazací materiál. Predaj, veľkoobchod, e-shop: - spotrebný materiál pre kancelárie - kancelárske papiere a potreby - komplexná ponuka tonerov

Naša firma vznikla v roku 2011 na základe vlastnej skúsenosti v elektronickom fajčení. Predávame iba značkové a nami overené elektronické cigarety a e-liquidy (náplne). Značiek ako je Joyetech, VapeGear, Vision, Kangertech, Ismoka, Liqua, Dekang, FlavourArt... Vieme ako postupovať pri prechode z klasickej cigarety na elektronickú bez toho, aby ...

Veľkoobchod: - kvetinárstvo, darčekové predmety, sviečky, umelé kvety, manufaktúra.