Výroba netoxických čistiacich a odmasťujúci prípravkov. Výroba a predaj: - čistiace, odmasťovacie a dezinfekčné prostriedky - čistenie a dezinfekcia mliečnych zariadení - priemyselné čistenie - pásový odlučovač oleja.

predaj: - spojovací materiál - pletivo - železiarstva.

Eshop pre psy a mačky: - luxusné obojky, vodítka, popruhy, pelechy, oblečky, hračky, maškrty, krmivá - sortiment a zastúpenie značiek ROGZ, Pinkaholic, Pretty Pet, Louis Dog, Red Dingo, Proplan, Royal Canin, Eukanuba. Portál a eshop s vybavením pre Bushcraft a potreby pre pobyt v prírode.

Veľkoobchod: - sušené tuzemské aj exotické rastliny - prútené doplnky na aranžovanie sušených kvetov - prútené obaly, košíky. Zásielková služba.

E-shop: - športové vybavenie, outdoorové vybavenie, vybavenie pre dom a záhradu, chovateľské potreby, detský tovar a mnoho ďalšieho.

-Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Velkoobchod a maloobchod

VELBA.CZ - Potreby pre kúpele a wellness. Veľkoobchod: -balneo produkty, kozmetika, rašelinové produkty. Výroba: -zdravotnické potreby, rahabilitační pomôcky, nahrievací vankúše, termofory, kúpeľové soli, pelingové soli, saunové soli, masážne oleje, vyroba kúpeľových solí na zákazku podľa zadania. Potreby pre kúpele a wellness, ...

záhrada Rosea Kvetinárstvo, záhradníctvo. predaj: - kvety - záhradné doplnky. Záhradné realizácie.

kvetinárstvo: - jednorazový aj pravidelný odber kvetín podľa potrieb, priania, predstáv a príležitosti

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pracovný odevy -pracovný obuv -pracovný rukavice -brýle a štíty -bezpečnostné postroje -lékárničky, uteráky, utierky, merače alkoholu atď. - šitie odevov na zákazku

Predaj, maloobchod: - bezlepkové a bez laktózovej potraviny, potraviny pre zvláštnu výživu, sušené ovocie, orechy a mnoho iného ... - čaje značiek: Oxalis, Apotheke, Grešík, Popov, Jukl - bylinné sirupy - gemmoterapie Mgr. Jarmila Podhorná - kozmetika Saloos, Cannaderm - celozrnné múky - viac ako desať druhov - korenie bez pridaných ...

Spoločnosť JASFRESH s.r.o. dodáva kvalitné ovocie a zeleninu za priaznivé ceny. Zaoberáme sa veľkoobchodným predajom čerstvého ovocia a zeleniny, v našom sortimente nájdete aj čerstvé bylinky, huby aj veľký výber exotického ovocia. Veľkoobchod, distribúcia, dodávka, predaj:  - čerstvé ovocie a zelenina  - zemiaky, šaláty, paradajky, uhorky, ...

Nakladateľstvo a vydavateľstvo. Vydáva odborné, obchodné, finančné a komerčné publikácie. Vydáva podnikateľské správy. Reklamná činnosť. Poskytovanie software, poradenstvo v oblasti informačných technológií.

-Zprostředkovatelská činnosť v oblasti obchodu -Koupě tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Reklamní činnosť a marketing

-Koupě tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Zprostředkovatelská činnosť v oblasti obchodu a služieb

Autoservis, autoopravovňa - opravy áut - pneuservis. Predaj, montáž - pneumatiky - náhradné diely.

Výroba, distribúcia: - laminátové a kevlarouhlíkové lode - pádla, prilby pre vodné športy - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba dosiek ku košom na basketbal. Požičovňa: - vodácke vybavenie. Poskytovanie služieb licencovaných sprievodcov po českých a európskych riekach.

Veľkoobchod kvetín: - rezané kvety - črepníkové kvety - substráty - hnojivá - stuhy, obaly, doplnky, keramika. Kvetinová dekorácie a väzby kvetín pre všetky príležitosti.

predaj: - záhradkárskej potreby - oplotenie - náradie - tovar pre dom a záhradu - drogerie - elektro (batérie, zásuvky). pobočka: - Nám. Mieru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Predaj autobatérií, motorových olejov a technických kvapalín.

Predaj, e-shop: - hračky - detské, dojčenské oblečenie - kočíky - autosedačky.

Pivovar HOLBA, a.s. vyrába tradičnej českej pivo podľa pôvodných receptúr. História pivovarníctvo siaha už do roku 1874, kedy tu mladý sládek Josef Müllschitzký založil moderné parné pivovar. Naše pivo varíme z tých najlepších surovín. Z horskej vody z vlastného prameňa, chmeľu od našich tradičných dodávateľov z Tršická a sladu z vybraných ...

Výroba na zákazku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vákuové lisovanie plastov: - zákazková výroba - kryty pohyblivých častí strojov - papierová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sieťotlač.