Mäsiarstvo, výroba, predaj: - bravčové, hovädzie mäso - údeniny - šunky, salámy - údené mäsá.

Predaj, oprava, servis: vozidlá DAF Návesy, prívesy Originálne náhradné diely na vozidlá DAF Náhradné diely na prípojné vozidlá z programu TRP - Truck related Parts Náhradné diely na vozidlá ostatných značiek z programu All Makes.

Naša spoločnosť OPTIMA Precise s.r.o. Pardubice je výrobcom a predajcom brúsnych materiálov a rezných nástrojov v Českej a slovenskom republike. Predaj a výroba: rezných a brúsnych nástrojov a materiálov rezných diamantových nástrojov pre stavebné materiály oscilačná multifunkčné nástroje brúsne materiály Carborundum lístkové kotúče so ...

Zámočníctvo, kovovýroba: - štiepačky na drevo - radlice na sneh - paletové vidly - lúčne brány - stavebné kozy - kovové kozy na rezanie dreva - kovové ploty - lyžica, vleky, kontajnery - univerzálny adaptér (nosič náradia).

Firma Pavel Padyásek sa zameriava na zámočnícke práce a výrobu náhradných dielov z kovov, plastu i gumy. Medzi naše práce patrí výroba plastových vodiacich líšt, gumových dopravníkov u ktorých vykonávame taktiež montáž. Sídlime v Pardubiciach. Vykonávame tieto práce:  - zámočnícke  - kovoobráběčské  - kovoobrábanie. Zámočnícka výroba:  - ...

Pobočka. PLASTEX Prachovice. Výroba: -nábytkové kovania. -nábytkové úchytky. -věšáky, háčiky. -záclonové krúžky.

Vývoj, konštrukcia, výroba, predaj: papierové obaly - kartonáž z trojvrstvové, päťvrstvové, sedemvrstvovej vlnitej lepenky, - kartóny podľa FEFCO šité, lepené, s tlačou, - prepravné obaly, - skupinové obaly, - kombinované obaly, - paletboxy - fixácia (vnútorné vybavenie obalov) plastové obaly - spracovanie polyetylénu, ...

Maloobchod, železiarsky a priemyselný tovar - priemyselný tovar - záhradné slnečníky - veľkoobchod: - fólia pre záhradkárov - železiarsky tovar Otváracia doba je: Po - Pia: 8:00 - 16:00 So: 9:00 - 11:00 Ne: zatvorené (bežne) Po - Pia: 8:00 - 12:00, 13:00 - 16:00 So: 9:00 - 11:00 Nie: zatvorené (o letných prázdninách) Berieme ...

Pokrývači, tesárstvo -Zprostředkování obchodu -Koupě tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj

Dodávky spojovacieho materiálu do rôznych priemyselných odvetví, predovšetkým potom do strojárskeho, automobilového, elektrotechnického, petrochemického atd.průmyslu.

Výroba: - obaly a výrobky z dreva - ihličnaté rezivo - záhradné drevené výrobky - zdvojené okná - záhradné doplnky - výrobky na báze dreva - sušenie dreva - nábytok. výrobky: - stavebno truhlárskeho a stolárskeho charakteru.

Predaj, servis: - vozidiel. Uhoľné sklady. Zlatníctvo.

predaj: - palubovky - kuchynské dvierka - lamino - rezivo - nábytkové kovanie - preglejky - škárovky - drôtený program - lišty - drevotriesky - drevoobrábacie stroje - náradie - dvere - drezy - schodisko - parapety.

Zlatníctvo, predaj: - šperky - hodinky

Veľkoobchod maloobchod predaj: - samolepiaca fólia - tapety - dekoračné a záclonové látky - lepidlá na tapety - tototapety - stolové dekorácie a kuchynské doplnky - kúpeľňové predložky.

distribúcia: - ochranné pracovné pomôcky - drogerie

Kamenná predajňa, e-shop: - zdravotné papuče - zdravotné detské topánky, obuv - školské batohy - kožené peňaženky.

Výroba - náhradné poťahy - látky - výpredaje

Poťahy pre Vaše IKEA sedačky Ponúkame poťahy z kvalitných a trvanlivých tkanín Výroba a predaj: - poťahový textil

Výroba, predaj: -kožešnictví -Dámske aj pánska Kožešnická výroba -konfekce z velúru a prírodných kožušín. Spracovanie a farbenie kožušín, výroba kožušinových výrobkov. Veľkoobchod s odevmi a obuvou. Maloobchod s odevmi. Výroba kožených odevov.

Výroba: - konfekcie - polokonfekce a doplnkov z pravých kožušín - znalecké posudky v odbore kože a kožušín - export - import - surové kožky - vyčinené kožušiny - predložky.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave -Zasilatelství a zastupovanie v colnom konaní -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej ...

Biotechnologická výroba kyseliny hyalurónovej pre farmaceutický a kozmetický priemysel. Výskum, vývoj a výroba inovatívnych materiálov pre medicínu, zdravotníckych pomôcok a liekov.