Internetový obchod, e-shop: - kuchynské potreby - bytové doplnky - samozavlažovacie kvetináče - sviečky Yankee Candle.

Dovoz: - suroviny na sushi - korenie pre japonskú, indickú kuchyňu.

Internetový obchod, eshop: - produkty na úsporu vody - perlátory - EKO drogérie.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť

E-shop: - záhradná technika, náradie, nábytok - bazény - krby, kachle - bytové doplnky - rebríky - športové potreby - nábytok - domáce spotrebiče - autodoplnky - motopríslušenstvo

WineShop.cz je popredný predajca vín a destilátov na slovenskom trhu. Súčasťou našej ponuky sú predovšetkým kvalitné vína z najznámejších vinárstiev rôznych odrôd. Viac informácií na našom webe.

Ponuka minerálnych produktov z mŕtveho mora.

Výroba a predaj minizákuskov, tort, zákazkových tort, svadobných tort, praliniek, chlebíčkov, kanapek, cukroviniek, zmrzliny, ďalej predaj lahodnej kávy, alko, nealko.

Ponúkame široký výber poťahových a dekoračných látok, záclon, tapiet a interiérových doplnkov. Full servis v oblasti okenných dekorácií - od zamerania po inštaláciu. V ponuke je tiež tieniaca technika - rolety, žalúzie, rímske rolety, plisé.

Služby: - zabezpečenie špeciálnych efektov pre film, reklamu, divadlo a zábavný priemysel - umelý sneh, papierový sneh, ľadové cencúle, snehové námrazy, dym, oheň - ohňostroje

Predaj, e-shop: - obuv - dámske, pánske a detské odevy - kabelky

Dovoz, e-shop: - vína z významných francúzskych a talianskych vinárskych regiónov

E-shop: - autosedačky - postieľky - detské a študentské stoličky - stoly - nosidlá - kočíky - hračky

Kvalitný ak prírode šetrný tovar pre bábätká i väčšie deti, ako sú moderné látkové plienky a vrchné nohavičky, dojčenské a detské oblečenie.

Ponuka tuzemskej i zahraničnej automobilovej nákladnej dopravy, servisu a opráv vozidiel, predaja náhradných dielov, pneumatík a pohonných hmôt.

Internetový predaj detského oblečenia.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení