Dovozca hasičského vybavenia a techniky. Dodávame hadice, armatúry, prúdnice, ochranné odevy, záchranné prostriedky, hasiace prístroje a náplne do nich.

Stavebná a obchodná spoločnosť ATOS spol. s r.o. vznikla v roku 1994 a po celý čas aktívne pôsobí v stavebnom priemysle po celej Českej republike. Firma sa zaoberá: - predaj stavebnín (Ledeč nad Sázavou, Svetlá nad Sázavou) - uhoľné sklady - výroba a rozvod tepla - maloobchod, veľkoobchod – predaj vybavenia a materiálu na montáž ...

E-shop: - detské oblečenie, dojčenské oblečenie, tehotenské oblečenie, nová kvalitná obuv, obuv so žirafkou. Detská certifikovaná obuv (detské topánky) so žirafkou atď.

Cukrárska výroba: - torty - zákusky - vianočné pečivo - koláče

Predaj: - železiarsky tovar, - elektrické náradie, - spojovací materiál.

Služby: - reštaurácia - rybie špeciality. Predaj: - ryby.

Predaj - obuv Predaj - módne značkové oblečenie Predaj - detský textil

Autoservis: - mechanické opravy - údržba a prehliadky podľa servisného plánu - diagnostiku porúch, geometria - opravy autoelektriky - zabezpečenie merania emisií - príprava a zabezpečenie STK - montáž ťažného zariadenia - plnenie, servis a preplach klimatizácie Odťahová služba Umývanie vozidla a čistenie ...

Maloobchod, služby: -nové, protektorové pneumatiky - MOTO, osobné, dodávkové, nákladné, poľnohospodárske -opravy duší, pneumatík, gumového a umelého tovaru(čižmy, rybárske nohavice, bazény, nafukovacie člny, cvičebné lopty a pod.tovar.) -servis a pneuservis.

Predajňa a požičovňa svadobných šiat, šperkov a doplnkov. Ponúkame oblečenie pre ženícha, nevestu aj do spoločnosti. Ďalej pripravujeme šaty pre družičky, kvety, výzdobu, líčenie, snubné prstene, doplnky a šperky.

Predaj a servis výpočtovej a telekomunikačnej techniky.

Predávame ojazdené automobily a pneumatiky a náhradné diely v Havlíčkovom Brode u Hypernovy. Ďalej predávame aj na splátky a lízing. Právne záruky predávaných vozidiel – Autobazár HB CAR s.r.o. Havlíčkov Brod Vám ďalej ponúkne dovoz vozidiel z cudziny priamo na zákazku.

Sme rodinná firma a zaoberáme sa MALOOBCHODNÝM aj VEĽKOOBCHODNÝM predajom. Dodávame aj ďalším internetovým obchodom, kamenným predajniam a hlavne našim konečným zákazníkom – deťom. Prevádzkujeme aj kamennú predajňu, kde Vás radi privítame. Našim cieľom je ponúknuť Vám kvalitné a cenovo dostupné licenčné oblečenie pre Vaše detičky.

Výroba: - krištáľové sklo - ručne fúkaný a brúsený krištáľ

Špedícia - extrakcia nákladných vozidiel.

Second hand - predaj použitého dámskeho a deckého textilu.

Výroba potravinárskych zmesí - kakaový puding - vanilkový cukor - chlpaté knedle - zemiakové knedle.

Včelárstvo - výroba a predaj medu a úľov.

Výroba, e-shop - detské oblečenie - dámske oblečenie. E-shop - drevené hračky - nažehľovacie záplaty a aplikácie.

Veľkoobchod, e-shop sko, porcelán - sklo brúsené - varné sklo - jedálenský porcelán - cibulák - hrnčeky. Výdajný sklad Komorovice 53, 396 01 Humpolec

Predaj, montáž: - ploty - pletivo - bránky, brány - vráta - železiarstvo - spojovací materiál

Salón Marysa: - psí salón - strihanie psov - vytrhávanie chĺpkov z uší - čistenie análnych žliazok - kompletnú úpravu psov - vystrihávanie labiek - strihanie pazúrikov. E-shop, internetový obchod: - chovateľské potreby pre psov, mačky, hlodavce - oblečky - pelechy - krmivo - hygienické potreby - prepravky.

Inštalácia: - ochranné autofólie - protislnečná fólia - wrappingové fólie - fólia na stenu. Výroba: - reklama - reklamné predmety - reklamný textil.

Kvetinárstvo Phoenix Maloobchod, predaj: - kvety. - darčekový tovar - sezónne dekorácie a väzba - svadobný kútik - floristika - bytový design