-Výroba plastových výrobkov a gumových výrobkov -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Výroba, predaj etikiet, fólií, papierov pre tlačiarne, špeciálnych etikiet, štítka, fólií, skladaných etikiet, kotúčových aj bezpečnostných etikiet.

Internetový predaj pánskych, dámskych a detských hodiniek, hodín a súvisiaceho sortimentu. Rozsiahly výber, rýchle vyhľadávanie.

Veľkoobchod: -plastové obaly -prepravky -debny -nádoby a palety. Sídlo: Leština 45, 580 01 Havlíčkov Brod

Produkty na starostlivosť o dieťa. - dojčenské vankúšiky - meditačné sedáky - hrejivé vankúšiky, vrecká - dekoračné vankúše

Maloobchod, predaj: - zdravá výživa - potravinové doplnky - čaje - korenie - kozmetika.

Maloobchod, predaj: - zdravá výživa - potravinové doplnky.

Služby-remeslo: -truhlárstvo. Výroba a predaj: -latenie -palety -drevené obaly. Porez dreva.

Knihárstvo. Väzba diplomovej práce. Väzba, oprava: -knihy -časopisy, časopisov -kroniky. Predaj, výroba: -kožené obradné dosky -dosky s chlopňami, plátno -krabice a etue -púzdro na knihu s výsuvom -púzdro na knihu z režného plátna -kazeta na okuliare -etue na kalich a patenu. -pasparty, hlboká pasparta – poťah plátno -ozdobný obal ...

Služby: - výroba kľúčov, autokľúčov - kľúčová služba - zámková pohotovosť - otváranie dverí, bytov, automobilov.

Zdravie z Vysočiny.cz Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny -bio potraviny -bezlepkové potraviny -obilniny -potravinové doplnky -potraviny -prírodná kozmetika.

Službyk, predaj: -pneuservis -nové aj ojazdené pneu -lepenie autofólií -predaj autobatérií -predaj autopríslušenstva -pneus expert - poistenie.

Už 6 rokov pôsobíme na trhu, vyrábame a predávame samolepiace dekorácie na stenu, tapety a šablóny na maľovanie. Ponúkame širokú škálu rôznych motívov, s možnosťou výberu farieb aj veľkosti.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradné diely pre automobily - tlmiče, pérovanie, spojky, výfuky - stierače, svetlá - brzdová hydraulika, tuningové svetlá - brzdové doštičky, kotúče, ložiská - manžety, kladky, filtre, chladiče, - nemrznúce zmesi, oleje, plastové - karosárske diely, poloosi, prepínače - remene, autobatérie, tesnenia - ...

Výroba: -umelecké štetce -školské štetce -hobby štetce -špeciálne štetce na porcelán, hodváb -štetce do lepidla, klovatiny.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Služby: -vedenie družstva. Maloobchodný predaj potravinárskeho tovaru v 70 predajniach.