Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Výroba, predaj eshop: - keramické, porcelánové výrobky - hrnčeky, kanvice, misky, anjeli.

Výroba, predaj: -úžitková a dekoratívna keramika -aromalampy -pokladničky -kvetináče -sviečky

Výroba, predaj: -dekoračná a úžitková keramika

Výroba, veľkoobchod, predaj: - obalových materiálov.

Výroba, dodávka, predaj: -pletivo, okrasné pletivo, šesťhranné -drôt: -napínací, viazací, pozinkovaný, potiahnutý PVC -stĺpiky -brány, bránky: -pozinkované, komaxitové -mobilné dielce. Predajňa: -Boršice 439, tel.:572501211.

Stavebné zámočníctvo: -pre BÝVANIE A PODNIKANIE: -kompletná finalizácia vstupných priestor -atypické zámočnícke konštrukcie -komplexná rekonštrukcia vchodov a spoločných priestorov bytových domov -výroba a montáž lexanových zástreškov, zábradlia a ostatných kovových konštrukcií vo všetkých variantoch povrchových ...

Predaj: - záhradnícke potreby - ručné, rotačné prevzdušňovače trávnikov - ručné, rotačné kypriče pôdy - háky na mäso - ručný postrekovač na fľašu - kropítko na kanvu.

Maloobchod, e-shop: -železiarstvo -sklo-porcelán -kuchynské potreby -šijacie stroje -sanitárna keramika -materiál: -vodoinštalačný -kovo -nástroje -náradie -spotrebná elektronika -jazdné bicykle -elektrospotrebiče pre domácnosť. Servis zaistený. Rozvoz tovaru zadarmo.

Výroba a dodávka obuvi pre tanec a balet: - ponuka tanečných a baletných piškótov - tretery - gymnastické špičky a krojové krpce.

Spoločnosť Záhradné stavby s.r.o. vznikla na základe dlhoročných skúseností v obore drevostavieb. Najprv sme sa špecializovali na montážnu časť a postupom času sme sa rozhodli rozšíriť našu pôsobnosť aj do obchodnej sféry. Sme mladá dynamicky sa rozvíjajúca firma, ktorá sa v roku 2014 vydala na svoju samostatnú cestu. Zaoberáme sa predajom a ...

Servis, predaj: - kancelárske techniky - spotrebný kancelársky materiál - Sharp, Minolta, Canon - kopírovacie stroje Kyocera - multifunkčné zariadenie - farebné kopírky - tlačiarne, scannery.

Výroba kľúčov, autokľúčov vrátane programovania imobilizer, projektovanie a realizácia Generálneho kľúča SGHK Bezpečnostné vložky vo všetkých triedach bezpečnosti Interiérové, exteriérové kovanie veľkoobchod firmy COBRA Zadlabacie zámky, visiace zámky, bezpečnostné kovanie ROSTEX, COBRA, HOPPE

Zaoberám sa tvorbou jedálnička a poradenstvom v oblasti výživy.

Predaj, poradenstvo - bylinkárstvo: -bylinné čaje -bylinné masti, tinktúry, tablety, sirupy, oleje -miešame bylinné čaje na počkanie -poskytujeme masáže SHIATSU.

E-shop www.pro-veteran.cz . Predaj dielov pre veteránov, youngtimerov aj klasické vozidlá. Oprava a renovácia auto-moto veteránov.

Veľkoobchod, predaj, výroba, montáž, e-shop: -špecialista pre materské školy -detské kúty, hračky, nábytok -stavebnica -hojdačky, balančné lano, pružinová doska, chodúle, telocvičná lavica