V kamenných predajniach a internetových obchodoch možno zakúpiť spotrebný tovar, kde patrí textil, kancelárske potreby, knihy, kozmetika, drogéria, chovateľské potreby, potravinárstvo, hračky, maliarske potreby, záhradkárske potreby a mnoho ďalších.

Kompletný servis pre materské školy a základné školy. Distribúcia, predaj: -školské a predškolské materiály - výtvarných, kresliacich, školských pomôcok: -farby, pastelky, papiere, lepidlá, tvarovacie hmoty -dekorácia -označenie tried -výukové tabule -hry, stavebnice -pečiatky. Grafické služby. Chránená dielňa.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

Výroba roznetných systémov pre trhacie práce. Zaoberáme sa vývojom, výrobou a distribúciou týchto výrobkov: rozbušky neelektrické, elektrické aj elektronické, komponenty na výrobu (zostavu) rozbušiek, iniciačné prostriedky, pilule a palníky, pomôcky na trhacie práce.

Výroba, distribúcia - iniciačné systémy pre priemyselné trhacie práce

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie