Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj, bazár - detské obliečky - vreckáre - spacie vaky - mantinely a nebesá do postieľok - hracie deky - matrac - postieľky.

Maloobchod, splátkový predaj, predaj MULTISERVIS: -nábytok -kuchyne, kuchynské linky -bytové doplnky -postele s polohovacím matracom BÁRA, SÁRA -koberce.

Výroba, šitie, veľkoobchod, maloobchod, zásielková služba, predaj na dobierku, E-shop: - výrobky z ovčej vlny (prešívané vlnené prikrývky, deky, vankúše) - výrobky z počesanej vlny (prikrývky, podložky, vankúše) - prikrývky, deky, vankúše (perie, umelá striž, duté vlákno, guličky) - posteľné obliečky. Čistiareň, práčovňa: - odevy, ...

AZ Shop Pacov je kamenný obchod s kvalitnými drevenými hračkami, ktoré sú kreatívne a vzdelávacie. Ďalej ponúka sortiment dojčenských či detských odevov. V rámci predaja dámskeho a pánskeho oblečenia sa špecializujú na výrobky pôvodom z Talianska a Turecka.

Predaj, e-shop: - batohy - športové tašky. Výroba: - transportné obaly na mieru - zákazková výroba kufre, tašky.

Maloobchod, predaj: - bytový textil - záclony.

Maloobchod, predaj: - záclony, dekoračné a poťahové látky, tapety - koberce, PVC, linoleá, drevené a laminátové podlahy - deky, prikrývky, obliečky, vankúše, prikrývky, obrusy, prestieranie - garniže, rolety, žalúzie, nábytok a bytové doplnky. Šitie záclon na mieru. Pokládka: - podlahové krytiny.

Naše spánkovej štúdio Raj spánku v Jihlave a zaoberá predajom kvalitných postelí, matracov, prikrývok, roštov, detských postelí, zdravotných matracov, roštov a ďalších doplnkov pre vybavenie detských izieb i spálne. Všetko môžete zakúpiť aj v našom eshope. Predaj lôžkoviny, komody, skrine, zdravotné lôžka, zdravotné matrace, rošty, postele pre ...

Internetový predaj: -dámske oblečenie

Predaj: -nábytku a zariadenia interiéru. Bezpečnostná služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -pečiatky, vizitky, vyrezávaná reklama. Rehabilitačné služby. Montážne práce elektro. Potlač. Šitie: -odevov. Predaj: -dámske a pánske konfekcie.

Predaj, e-shop - obuv dámska, pánska.

Kamenná predajňa memolli so širokým výberom dámskeho oblečenia a módnych doplnkov.