Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Ponúkame produkty a značky, ktoré zvyčajne na našom trhu nenájdete, a ktoré Vás zaujmú. Prevádzkujeme e-shop so zameraním na maloobchodný aj veľkoobchodný predaj dojčenského tovaru, detských batohov a tašiek. Sme oficiálny dovozca značiek Herobility, Kidzroom a Milky Kiss. V našom sortimente nájdete dojčenské fľaše HeroBottle, hrnčeky HeroSippy, ...

Výroba, predaj, e-shop: - firemné oblečenie - uniformy, školské uniformy - uteráky

Realitná kancelária: -po-pia 9.30-17 -odhady nehnuteľnosti -predaj a prenájom nehnuteľností - byty, rodinný domček, nájomný dom, pozemok, pole, výrobné priestory, sklady. Kaviareň: po-ne 7.30-18 Penzión: -izby vybavené sociálnym zariadením, chladničkou a TV.

Naša rodinná firma sa zaoberá zákazkovou výrobou ponožiek z kvalitných materiálov. Vyrábame rôzne druhy ponožiek pre mužov, ženy aj deti, od klasických po špeciálne, dojčenské, športové, zimné, so vzormi aj. Veľmi obľúbené sú tiež propagačné ponožky pre firmy, športové kluby a rôzne spolky a združenia. Pre výrobu ponožiek používame moderné ...

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci sa zameriava na predaj všetkého príslušenstva nielen pre strojárske alebo stavebné firmy, ale aj pre živnostníkov a súkromné osoby. V našom e-shope si vyberiete ručné elektrické náradie a nástroje, brusivo, meradlá, diamantové nástroje alebo frézy. Veľkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový predaj: - ...

Predaj Etno oblečenia a doplnkov: - originálne tašky, šperky, hudobné nástroje aj etno oblečenie z Nepálu, Indie, Indonézie či Thajska - tovar ručnej výroby z prírodných materiálov.

predaj: - garniže, koľajnice - rímske, látkové rolety - posuvné japonské steny - bytový textil - posteľná bielizeň - hotelový program - dekorácie. Predaj, realizácia: - žalúzie, siete proti hmyzu - tapety.

Výroba, e-shop: - nadmerné dámske odevy, oblečenie

Internetový predaj, e-shop: -dámske oblečenie

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - kočíky - autosedačky - chodítka, jedálenské stoličky - textil - hračky

Internetový predaj, e-shop: -kabelky -peňaženky -písnička

MICHAEL KORS, Smart Watch, kabelky, crossbody, peňaženky, obuv a ďalšie. MINI POPPI, prívesky na kabelku, kľúčenky a osviežovače do auta. CROCS obuv. Všetko skladom!

Krásne vyzdobený stôl či tabuľa, na ktorom leží veľmi dobre padnúci obrus, iste oživí interiér vašej reštaurácie a pritiahne pozornosť nejedného návštevníka. Preto vám odporúčame, aby ste sa zoznámili s našou ponukou. Nájdete tu širokú škálu vzorov látok v rôznych farbách. Naši klienti môžu veľmi dobre prispôsobiť prestieraniu farbe svojej ...

E-shop: - pánske oblečenie - mikiny, košele - nohavice, bundy - peňaženky, opasky

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -ponožky: - športové ponožky, podkolienky froté, tenké, klasické dámske, detské, pánske -materiál: - bavlnené, akrylové Výroba na zákazku-logo firmy. Možno vyvzorovat vlastné návrhy podľa priania zákazníka.