Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

Kamenná predajňa memolli so širokým výberom dámskeho oblečenia a módnych doplnkov.

Butik pre ženy a dievčatá. Predávame spoločenské a voľnočasové šaty, tričká, blúzky, svetre, sukne a módne odplnky.

Lacné ubytovanie pre firmy : - kapacita 19 miest ceny od 150-200Kč Pobočka : Maloobchod predaj - obuv, topánky - textil, odevy.

Predaj dámskeho oblečenia a doplnkov Eshop - kožené a kožušinové papuče - bundy - zimné, kožené, denimové - kabáty - kožušinové vesty - kožuchy - oblečenie Ručne šitá udržateľná móda. Showroom: Havířov - Hl. trieda 60 Praha - SOON

Predaj Etno oblečenia a doplnkov: - originálne tašky, šperky, hudobné nástroje aj etno oblečenie z Nepálu, Indie, Indonézie či Thajska - tovar ručnej výroby z prírodných materiálov.

Výroba, e-shop: - nadmerné dámske odevy, oblečenie

Internetový predaj, e-shop: -dámske oblečenie

Svadobný salón Dream Dress v Kroměříži Vás obslúži ako požičovňa aj predajňa šiat a prijímame zákazky na šitie šiat na zákazku aj podľa fotografie. Tiež sa už mnoho rokov venujeme plánovaniu svadieb, ponúkame profesionálne služby svadobnej agentúry nielen v lokalite Zlínsky kraj, ale po celej SR. Náš salón má dve prevádzky v centre mesta: - ...

Predaj: - pánska móda a doplnkovo aj dámska móda: - spoločenské šaty, obleky aj klasická móda na denné nosenie.

Predaj: - dámske a pánske oblečenie - spodná bielizeň - plavky

E-shop s tovarom z Indie - indická móda - šaty, sukne - tuniky, topy - bižutéria - vejáre.