Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

Predaj, internetový obchod, e-shop: -pyžamá, nočné košele, župany, spodná bielizeň, tričká, ponožky....

Maloobchod, predaj: -značkové spodná bielizeň, nočné prádlo -plavky -pánské bielizeň DIM *, Favab -Dámske bielizeň TRIUMPH, Sariana, DIM *, FELINA, LORMAR, LILLY, COMET, AFRA.

Predaj oblečenia a módnych doplnkov vyrobených z recyklovaných materiálov. Doplnkový predaj oblečenia predovšetkým z charitatívnych veľkoobchodov a maloobchodných secondhand obchodov zo zahraničia. (Fínsko, Švédsko, Švajčiarsko a Nemecko).

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

E-shop s anatomicky tvarovanou a priliehavou funkčnou bielizňou pre deti, môže a ženy. Predávame bundy, nohavice, mikiny a vesty, spodky, tričká a košele, ponožky, čiapky.

PM-desing predáva ručne dámsku a pánsku módu. Predaj dámskeho a pánskeho oblečenia, kabeliek, batohov a tašiek cez e-shop.

Spoločnosť SEHA CZ s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod s textilom a dováža oblečenie z Anglicka, Nemecka, Rakúska a Talianska.

Výroba variabilného, premeniteľného, nadčasového a minimalistického oblečenia s ohľadom na udržateľnosť. Šitie spoločenských a svadobných šiat zo slovenských látok. Možnosť nákupu cez e-shop.

Lubomír Rašovský so značkou oblečenia Acrobat sa zameriava na výrobu a predaj tričiek, mikín a potlač textilu.

Spoločnosť TWATA factory s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dámskeho, pánskeho a detského oblečenia.

Iveta Nedomova Design s.r.o. sa zameriava na dizajn a predaj oblečenia nekonvenčného, škandinávskeho štýlu vhodného pre všetky druhy postáv. V sortimente je možné nájsť blúzky, mikiny, sukne, šaty, čiapky a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Custom Sportswear s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj pánskeho a dámskeho športového oblečenia s vlastnou potlačou.

predaj: - dámsky, pánsky, detský použitý textil a odevy

DABONA ŠARDICA Výroba, predaj, šitie: -pánske košele -spoločenské -vychádzkové -športové -pre voľný čas -pracovné aj na zákazku -služobné k uniformám -pánske pyžamá -pánske trenírky -bielizne, (bielizeň), dámske kostýmy.

Spoločnosť Verio s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu dámskych odevov, doplnkov a oblečenia pre zvláštne príležitosti ako je napríklad svadba a ples.