Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Výroba, služby: -návrh odevov -konštrukcia strihov -šitie odevov.

Predaj, e-shop. -značkové oblečenie.

SEA - design výroba a predaj pruhovaného námorníckeho oblečenia predaj darčekového tovaru v námorníckom štýle predaj námorných máp predaj kníh a publikácií s námornou tematikou cestovná agentúra veľkoobchod a maloobchod vydavateľstvo

Predaj oblečenia v štýle vojenského letectva Predaj dámskeho, pánskeho a detského oblečenia a doplnkov.

-Šitie konfekcie a predaj galantérie

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod: -outletové a značkové odevy -kabelky, obuv a doplnky -značky Guess, Guess by Marciano, Tommy Hilfiger, Replay, Diesel, Ferre, Paul Frank a Converse.

Výroba, e-shop: -šitie odevov -opravy odevov, odevných doplnkov.

Maloobchod, predaj: -textil, odevy (dámske, detské, pánske) KENVELO.

Zákazkové krajčírstvo: -obleky - s vestou aj bez vesty -svadobný oblek -žaket -frak -dámsky kostým - nohavicový aj sukňový -nohavice -sukne -dámsky plášť -pánsky kabát -dámsky kabát, kabáty. Kožené odevy (na zákazku aj malé série) -bundy, bunda -vesta, vesty -nohavice.

Spoločnosť Adoco s.r.o. je výrobca a distribútor textilného tovaru.

Svadobný salón. Požičovňa: -svadobné šaty -šaty pre družičky a sväté prijímanie -pánske obleky -spoločenské a plesové šaty.

MajdaShop Internetový predaj, e-shop detského oblečenia s motívmi: Batman, Spiderman, Hello Kitty, Minnie, Mickey, Macko Pú a ďalšie.

E - shop - odevy na voľný čas, do prírody, poľovnícke Výroba - odevy na voľný čas, do prírody, poľovnícke Predaj, e-shop - odevy na voľný čas, do prírody, poľovnícke Predaj, e-shop - odevy na voľný čas, do prírody, poľovnícke Predaj - chovateľské potreby pre mačky a psy Masáže

Výroba a predaj odevov aj odevných doplnkov. Prírodná pletacia priadza z vlny, extra jemného merina, hodvábu a tiež kašmíru. E-shop.

Predaj: -oblečenie -nadmerné veľkosti.