Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov -Výroba plastových a gumových výrobkov -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Navrhovanie a šitie dámskej konfekcie: - saká a kabáty - šaty - sukňa - svadobné šaty - blúzky, tuniky, svetre.

Výroba, šitie: - luxusná dámska móda, konfekcia (modely, odevy) - úpletová konfekcia - plesová konfekcia. Osobitý dizajn, originalita. Úprava zakúpených modelov. Možnosť individuálneho zhotovenia časti kompletu. Vlastné značkové predajne.

Zaoberáme sa internetovým predajom dámskych šiat. Špecializujeme sa predovšetkým na šaty spoločenské, plesové šaty, koktailky a svadobné šaty. Ponúkame veľký výber farieb aj veľkostí. Sme priamym dovozcom šiat, čo nám umožňuje nielen veľký výber ale aj veľmi zaujímavé ceny pri zachovaní kvality šiat.