Široký výber ozdobného tovaru ponúka každá galantérie. Gombíky, nite, čipky, stuhy, suché zipsy, koráliky, vyšívacie tkaniny, priadze a oveľa viac tohto tovaru vždy na jednom mieste. Kvalitný galantérny tovar je základom práce s textilom.

Výroba: -ponožky -pletená výroba ponožiek -strojové vyšívanie - potlač textilu - reklamný textil -detské, dámske, pánske -elastický -detské froté -ohrnovací froté -froté, polofroté -zakázková výroba.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: -termoponožky v maloobchodných cenách 100Kč / pár. Veľkoobchod, maloobchod, dobierka: -výhradní zastúpenie firmy AWA-SHIMA.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -PONOŽKY, PODKOLIENKY, POTÍTKA detské, dámske, pánske, tenké, froté, elastické, vzorované, antibakteriálne -PONOŽKY ŠPORTOVÉ tenisové, squashové, futbalové, cyklistické, volejbalové, basketbalové, bežecké, turistické, golfové, lyžiarske -PONOŽKY ZAKÁZKOVÉ oddielové, reklamné, firemné, letecké, ...

Výroba - pletené tovar - ponožky.

Zaoberáme sa internetovým a veľkoobchodným predajom značiek talianskych a francúzskych výrobcov koženej galantérie. Ponúkame trendové a klasické produkty na vysokej úrovni za dobrú cenu. V našom sortimente sa nachádza predovšetkým dámske kabelky, dámske a pánske peňaženky a rôzne výrobky koženej galantérie dovážané hlavne z Talianska a ...

E-shop: - peňaženky - kabelky - manikúry - dáždniky - ponožky - pracovná obuv

Predaj, e-shop: -značka adidas, nike, reebok pre mužov, ženy, deti -tašky -topánky, papuče, -tričká, s golierom, krátky rukáv, s potlačou -bundy, nohavice, šortky, mikiny -sukne, šaty, topy -čiapky, opasky, peňaženky, ponožky.

Výroba: -ponožkové tovar -kvalitné a módne -pánské a dámske: -klasická, vzorované, športové, členkové, skrátené, pracovné, podkolienky -výroba ponožiek na objednávku. Damme patrí medzi najväčšie české výrobca pančuchového tovaru a na slovenskom trhu už pôsobí niekoľko rokov, a preto sa na kvalitu tovaru môžete stopercentne spoľahnúť.