V bohatom sortimente obuvi nájdete vychádzkové, športové, módne, spoločenské, zimné, pracovné, letné či iné topánky, a to z umelých aj prírodných materiálov, ako je prírodná a syntetická koža v rôznych úpravách, textilné vlákna alebo vulkanizovaná guma.

Internetový obchod, predaj: -obuv -Ochranné pracovné odevy -pracovný rukavice -drogistické tovar pre podniky. Šitie na zákazku.

Výrobca obuvníckych komponentov. Vlastná výroba foriem. Vlastné CNC-centrum a zlieváreň. Sme schopní produkovať až tisíce párov denne.

Dovozca nosidiel Fidella. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - nosidlá na deti na pracky, na zaviazanie - šatky pre novorodencov aj staršie deti - Barefoot obuv - celoročná obuv, prezúvky, cvičky - EKO kozmetika - hračky. Možnosť zapožičania nosidlá či šatky.

E-shop: - bytový textil - posteľná bielizeň - detská obuv - hry, hračky - vreckárov do škôlky

-Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Poskytovanie technických služieb -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Návrhářská, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poskytovanie softvér, ...

Firma MORAVIA PLAST je známym výrobcom obuvi zdravotné ľahké pracovné a plážové na obuvníckom trhu. K obuvi vyrábame aj PU podrážky do vlastnej výroby obuvi, ale vyvážame aj do zahraničia. Zameriavame sa aj na výrobu ochranných textilných návlekov a antistatických návlekov na topánky, pre priemysel, nemocnice, verejné priestory. Užívame len ...

Zákazková výroba pracovných odevov. Poskytujeme náhradné plnenie pre firmy. Výroba, predaj: - pracovné odevy - montérky, montérkové súpravy - ochranná pracovná obuv, topánky - ochranné pracovné rukavice - ochranné pracovné pomôcky - ochrana hlavy, zraku, sluchu - kuchárske odevy, odevy pre kuchárov - odevy pre gastronómiu - ...

predaj: - kvalitná obuv s anatomickou stielkou - detská, dámska, pánska, športová, voľnočasová, vychádzková - kabelky a šperky.

E-shop, internetový obchod - obuv pánska, dámska, detská (papuče, čižmy, balerínky, tenisky) - kabelky.

Internetový obchod, eshop, maloobchodná predajňa: - detská obuv, topánky pre deti. Reklamácia, výmena tovaru z E-shopu.

Dodávka: - autofólie - okenné a poťahové fólie - reklamné polepy

predaj - bezpečnostná a pracovná obuv - hasičská obuv - obuv pre lesníkov.

Internetový obchod, e-shop: - dámske, pánske, detské odevy - obuv.

Internetový obchod, e-shop: - dámska, pánska obuv.

Výroba, predaj, maloobchod, veľkoobchod: -korkové obuvi Leon Shoes -zdravotní a ortopedickej obuvi -Dámske, pánske a detská obuv. Výroba na objednávku -Individuálne výroba našej obuvi pre špecifické zákazníkov (i jednotlivci).

predaj - ochranné pracovné pomôcky - pracovné odevy, obuv.

E-shop: - dojčenské a detské bio oblečenie - ručne šité kožené topánočky v 100% biokvalite.

Maloobchod, predaj, e-shop: - obuv, topánky - opravovňa obuvi.

Maloobchod, predaj, oprava: -Dámske, pánska obuv -kožené výrobky. Ďalšie predajne Brno: -Vo Vaňkovce 1, 602 00 Brno

Veľkoobchod, e-shop: - westernové oblečenie - klobúky - obuv