V bohatom sortimente obuvi nájdete vychádzkové, športové, módne, spoločenské, zimné, pracovné, letné či iné topánky, a to z umelých aj prírodných materiálov, ako je prírodná a syntetická koža v rôznych úpravách, textilné vlákna alebo vulkanizovaná guma.

Predaj zdravotnej obuvi Moosbacher, J. Seibel, Hartjes, Gabor, Ara, Scholl, Camel Active, Medi, Leon, Birkenstock, Clarks. Individuálne a špeciálne ortopedické vložky a vložky Bama. Výroba a úpravy ortopedickej obuvi. Pracovná antistatická obuv Abeba.

Spoločnosť Rynising Holding, SE je výhradným distribútorom obuvi značky Scholl v sekcii Pharmacy a Professional pre Českú a Slovenskú republiku. Nájdete u nás široký výber dámskej, pánskej a detskej obuvi tejto značky. Máme pre Vás sandále, papuče, pracovnú či vychádzkovú obuv. Ďalej môžem ponúknuť elektrické pilníky alebo vložky do ...

Priamy dovoz a internetový predaj značkových topánok od svetových a európskych návrhárov za skvelé ceny.

Internetový obchod, e-shop: - barefoot obuv (bosé topánky) - barefootové baleríny.

Dodávka, predaj, e-shop: - športové dresy, bundy, mikiny, tričká - futbalové lopty - brankárske rukavice - športová obuv.

Predaj, maloobchod, eshop: -potreby pre tanečné páry športového tanca. -tanečná obuv (značky FREED, DIAMANT, INERNATIONAL a české proveniencie) -CD s hudbou pre športový tanec firiem HALLEN, CASA MUSICA, DANCELIFE atď. podľa objednávky -látky, zdobenie na šaty, doplnky (perie, čipky, lycry a pod.)

Internetový obchod, e-shop: - zdravotná obuv - antistatická obuv - detská zdravotná obuv.

Spoločnosť Ing. Petr Valentík - shoe-shop.cz prevádzkuje internetový obchod s dámskou a pánskou obuvou. Nájdete u nás kvalitnú a zdravotne nezávadnú obuv od renomovaných nemeckých výrobcov. Predávame značky Rieker Antistress, Meindl, Fly Flot aj ďalšie. Sídlime v Prahe. Internetový obchod, e-shop: Dámska obuv, topánky: - poltopánky - ...

Predaj, internetový obchod, eshop: -pracovné odevy, obuv HEROCK -zástavby a vstavby do vozidiel -dielenský nábytok -ponky a pracovné stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové rebríky, plošiny a lešenia.

E-shop: - dámske a pánske odevy - obuv - šperky - tašky, kabelky

E-shop: - extravagantné dámske oblečenie - sexy oblečenie z umelej kože - obuv - topánky na vysokých podpätkoch - dlhé rukavice.

E-shop: - dámske, pánske a detské odevy - obuv - kabelky

E-shop: - obuv dámska, pánska a detská - topánky

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop - dámske, pánske a detské oblečenie - obuv - doplnky.

Najširšia ponuka detskej certifikovanej obuvi Befado a Demar. Ponúkame najväčší výber z detskej domácej obuvi, tenisiek, čižiem a zimných snehulí.

Predaj, e-shop - športové oblečenie - topánky - čiapka, šiltovky - hodinky.

Predaj, e-shop - dámske, pánske a detské športové oblečenie - topánky - čiapka, šiltovky.

E-shop: - športové oblečenie, obuv - batohy - spacáky - stany - outdoorové vybavenie E-shop: - grily - vinotéky - kávovary - riad tel.: 608 781 160

Dovoz, e-shop Neos Overshoe - topánky cez topánky - obuv nepremokavá - prevleky cez obuv.