V bohatom sortimente obuvi nájdete vychádzkové, športové, módne, spoločenské, zimné, pracovné, letné či iné topánky, a to z umelých aj prírodných materiálov, ako je prírodná a syntetická koža v rôznych úpravách, textilné vlákna alebo vulkanizovaná guma.

Dámsku a pánsku obuv značiek Rieker, Tamaris, Marco Tozzi, Jána a pod. a tiež detskú obuv zakúpite v niektorej z predajní firmy OBUV SLOBODA s.r.o. Nami predávaný sortiment naviac zahŕňa nielen značkovú a športovú obuv, ale aj koženú galantériu, pančuchový tovar a kozmetiku na ošetrenie obuvi.

-Predaj: -pracovný obuv pánska, dámska -pracovný odevy pánske, dámske -pracovný doplnky rukavice, čiapky, zástery, ponožky, utierky -internetový predaj. sídlo: -Dalešice 213

craft-store.cz. Internetový predaj, e-shop so športovým oblečením a obuvou.

Výroba, veľkoobchod: -obuv -treková -vysokohorská značka REGINETTA Taliansko, GARMISCH CZ -moto kolekcia pre motocross, chooper, cestné motocykle -letní, zimné -celoroční pánska, dámska, detská.

Pohodlná, poctivo kožená, ručne šitá a hlavne zdravotne nezávadná - to je obuv, ktorú vyrába firma Portosano s, r, o, z Třebíča. Sme výrobcom zdravotné, pracovné, vychádzkové, ortopedické, antistatické a bezpečnostnej obuvi. Všetka nami vyrábaná obuv je certifikovaná Štátnou skúšobňou v Zlíne s platnosťou v celej EÚ. Je vyrábaná z najlepších ...

Predaj, e-shop: -barefoot a minimalistickej obuvi pre deti a dospelých.

Maloobchod, predaj: -obuv -špecializovaná predajňa vysokohorské GARMISCH CZ -trekkingová obuv -lesnícka -moto kolekcia pre motocross, chooper, cestné motocykle -letné, zimné -celoročné -pánska, dámska, detská.

Veľkosklad: -trekingová a vysokohorská obuv GARMISCH CZ -letná športová obuv -obuv dámska, pánska, detská -talianske modely.

predaj: -pracovný obuv pánska, dámska -pracovný odevy pánske, dámske -pracovný doplnky rukavice, čiapky, zástery, ponožky, utierky.

Výroba, predaj, e-shop: -detské papuče, pánska, dámska domáca obuv -zateplené - chlpáča, papuče -obuv, topánky -pánské zdravotné -zdravotně nezávadné.

E-shop: - peňaženky - kabelky - manikúry - dáždniky - ponožky - pracovná obuv

Predaj, e-shop: -značka adidas, nike, reebok pre mužov, ženy, deti -tašky -topánky, papuče, -tričká, s golierom, krátky rukáv, s potlačou -bundy, nohavice, šortky, mikiny -sukne, šaty, topy -čiapky, opasky, peňaženky, ponožky.