Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj, prenájom, eshop, eshop: - pracovné pomôcky - pracovná obuv - pomôcky pre ochranu sluchu - respirátory -pracovný rukavice - sortiment z oblasti bezpečnosti práce - pracovné odevy. Sídlo firmy: Scheinerova 1560/41 62800 Brno - Líšeň

Internetový obchod, e-shop: - posteľné obliečky - prestieradlá - matracové chrániče - deky, prikrývky - kúpeľňové závesy - utierky, vreckovky.

DITA výrobní družstvo invalidů sa zaoberá výrobou bytového textilu, autopoťahov, ľahké konfekcie, funkčného prádla pre dospelých, detského a dojčenského textilu. Naše výrobné družstvo je jediným výrobcom v ČR, ktorý získal licenciu na používanie termoregulačného materiálu Outlast na detské oblečenie a textil. Naše výrobky pod značkou ...

Výroba, predaj: - reklamné pletené čiapky, čelenky, šály - hokejové štulpne, gamaše - svetre, roláky, úplety

Špecialista na produkty z technického konope. Výroba, predaj - konopné stavebné izolácie - hlinené stavebné prvky, malty a farby - drevené šindle a iné stavebné prvky - konopné potraviny a nápoje - konopné medikamenty - konopná kozmetika a drogéria - konopný textil a obuv - konopné úžitkové predmety.

Služby: - programy osobného rozvoja - tréningy a online školenia

Výroba drobnej koženej galantérie, kabeliek - ručne vyrábané kabelky - peňaženky - púzdra - dosky a diáre.

Sme špecialisti na bezpečné zakrytie bazénov po celý rok. Zaoberáme sa výrobou Celoročných bezpečnostných bazénových plachiet a predajom ďalších typov zakrytia bazénov, lemov, dlažieb a ďalšieho bazénového príslušenstva.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, e-shop s bytovými doplnkami a dekoráciami - sviečky, nábytok, lucerny, darčekové predmety, plechové a kovové bytové doplnky, bytový textil, obliečky, vankúšiky, porcelánové úchytky, retro cedule, francúzsky a škandinávsky štýl.

Maloobchod, predaj: - dámska, pánska, detská obuv - kabelky - kožená galantéria.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - bytový textil - prestieradlá - obliečky - povlaky - uteráky, osušky - župany - hotelový program

Dovoz, predaj: - použité oblečenie z Anglicka - second hand

Internetový obchod, e-shop: - vankúše, prikrývky - posteľné obliečky, prestieradlá - deky - chrániče matracov.

Textilná výroba - bytový textil - prikrývky, prikrývky, obrusy, prestierky.

Predaj, e-shop - pneumatiky - autodoplnky - pneumatické náradie - ochranné pracovné pomôcky.

E-shop: - undergroundové oblečenie a doplnky

Priemyselné izolácie. Výroba a predaj - striekaný polyuretán - ochranné nátery - butylová fólia - technické tkaniny - materiály na sanáciu azbestu - aerosólové lepidlo - protiplesňové nátery - hydroizolačná fólia.

Predaj, e-shop, výroba: - tričká s vtipnými nápismi (detské, dospelé) - strojové vyšívanie.

Zlatníctvo, predaj: - šperky - prstene, náušnice - kožená galantéria, kabelky, peňaženky.

Svadobný salón, požičovňa, predaj: - svadobné šaty - spoločenské šaty - pánske obleky - šaty pre družičky, mládenca.

Predaj: - bytový textil - obuv Predajňa obuvi: Krišťanova 61 tel: 725 130 038

Výroba: - tkaninové kompenzátory - filtre látkové, vreckové - filtračné hadice a rukávy Oprava, servis: - vzduchotechnika Revízia protipožiarnych klapiek a systémov MaR.

Maloobchod: - obuv - pančuchový tovar - prostriedky na údržbu obuvi.

Maloobchod, predaj: - kabelky - kufre - batohy - kožené odevy.