Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Spoločnosť SEHA CZ s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod s textilom a dováža oblečenie z Anglicka, Nemecka, Rakúska a Talianska.

Výroba variabilného, premeniteľného, nadčasového a minimalistického oblečenia s ohľadom na udržateľnosť. Šitie spoločenských a svadobných šiat zo slovenských látok. Možnosť nákupu cez e-shop.

Predaj, e-shop dojčenské oblečenie, potreby pre bábätká aj mamičky.

Veľkoobchod a maloobchod, e-shop: - predaj kabeliek a batohov.

Predaj: -náhradné diely na traktory UR I., II., III. -ložiská -gufera -klinové remene -náradie -elektródy -kotúče -autokozmetika -autokáble -autožiarovky -majáky, svietidlá, odrazky -hadice-tlakové, olejové, palivové -tesnenie-okrúčky, manžety, podložky Cu, Al -mazacie tuky -tesniace tmely -prípravky na umývanie rúk -veľký výber ...

Dovoz, predaj: - športová obuv Sidi

Veľkoobchod textilnou torty a textilné darčeky: - súdky na vína - zákazkové vyšívanie - nášivky, výšivky - ozdoby, dekorácie -

Butik, predaj, e-shop oblečenie Českej ručnej výroby, Poľska, Turecka a Talianska (blúzky, bundy, nohavice, legíny, šaty, svetre, saká, vesty, kabáty, tričká a ďalšie) Kozmetika - salón EN štúdio.

Internetový obchod s dojčenským a detským tovarom. Predaj autosedačiek, kočíkov, detského nábytku, potrieb na starostlivosť o dieťa a bábätká.

Maloobchod, predaj: -bytový textil. -záclony, obrusy. -prikrývky, obliečky, deky. -vankúše.

Kamenný obchod a e-shop: Postele Rošty Matrac, chrániče matracov, toppry Prikrývky a vankúše, anatomické vankúše Deky a prikrývky Obliečky a prestieradlá Osušky a uteráky Posteľný, hotelový textil

Butik s dámskou módou, obuvou a doplnkami.

Internetový obchod textilných tort a uterákov z osušiek. Predávame textilné torty pre novorodencov, deti, mužov a ženy. na výber máme torty jednoposchodové, dvojposchodové, trojposchodové aj štvorposchodové.

Predajňa s galantériou, látkami a vlnou. Internetový obchod s metrážou a textilnou galantériou.

Látky - eshop, metrový textil a dámske zákazkové krajčírstvo s viac ako 1500 druhov látok v obchode v Břeclavi

Veľkoobchod, distribúcia, dodávka: tkaniny: - jutové tkaniny, - polypropylénové tkaniny. vrecia: - polypropylénové vrecia - rašlové, jutové a ľanové vrecia - big-bagy: - papierové vrecia Motúzy: - polypropylénové motúzy - ľanové a konopné motúzy. rukávce: - pružný rukáv na ovocie a zeleninu.

E-shop - nahrievacia vankúšiky - vankúše - hrejivé plyšové hračky.

VRC náradie s.r.o. je e-shop zameriavajúci sa na predaj náradia, vrtákov, meracej techniky, závitníkov, ochranných pomôcok, pomôcok pre domácnosti a mnoho ďalšieho. Naša spoločnosť sa tiež zameriava na náradie pre stavebných robotníkov, na sústruženie, brúsenie, zváranie a aj k iným oblastiam činnosti.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -ZDRAVOTNÍ PROGRAM - BOHEMIA MEDICAL: -antidekubitní matrace -rehabilitační pomôcky -lůžka, stolíky -detské polohovacie postieľky -víceúčelové vozíky, chodítka -lůžkoviny -PROGRAM PRE DOMÁCNOSTI - BOHEMIA STYLE: -kovové, masívne postele -lamelové rošty -matrace -PROGRAM PRE HOTELY. Realizácia ...

Distribúcia, predaj, export, import. Siete, sieť proti hmyzu: -pre chovateľov psov a mačiek, mačka, pes - siete kovové, kovová, lakované, lakovaná - kovové nelakované, nelakovaná - sieť polyetylénová - polyetylénové - lisované, lisovaná - pozinkované, pozinkovaná - galvanizované, galvanizovaná - hliníkové, hliníková - ...

Predaj, e-shop: -textilní galantéria -priadze -látky -nitě -kovová galantérie.