Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Svadobný salón. Predaj, požičovňa: - svadobné šaty - plesové, spoločenské šaty - pánske obleky

Výroba, predaj, e-shop hotelových doplnkov a kozmetiky - doplnky hotelových izieb - obrúsky, rozety - menu karty - bagážne vozíky - kúpeľňové a WC doplnky - hotelový textil, uteráky, župany - mydlá, šampóny, sprchové gély - kozmetika hračky pre deti.

Veľkoobchod s čalúnnym materiálom - lepidlá - netkané textílie - matracové damašky - vlnovcové perá - polyuretánové systémy - striekacia technika. Výroba čalúnskych polotovarov - šitie čalúnskych poťahov - rezanie kartónových prírezov.

Požičiavame šaty svadobné, spoločenské, maturitné a zariaďujeme svadby na kľúč. Dokonalý servis. Značkové šaty sa vyznačujú kvalitou a preto nás príďte navštíviť. Príjemné a odborné poradenstvo je tu na mieste.

Maloobchod, e-shop: -dievčenské a chlapčenské oblečenie -obuv -peňaženky -šatky

Výroba koženej galantérie. Veľkoobchodný predaj galantérneho kovania. Veľkoobchod s kožou a koženkou. Opravovňa kožených výrobkov a batožiny. Výroba a opravy prepravných vakov a plachiet.

Predaj, maloobchod: -všetko od cumlíka po kočík, než sa bábätko narodí.

Predaj vlny, bavlniek, predtlačí, ihlíc, háčikov, gombíkov, stuh, čipiek, tkalúnov, priadzí, gumy, nití, ihiel, vreckoviek, nášiviek, port, obrusov, ponožiek, pančucháčov. Predávame bielizeň a plavky od českých výrobcov Úpavan, Linia, Barley, Lena, Spoltex, Avax a Axis.

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov