Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Ponúkame kvalitné dámske legíny, pančuchy a pančuchy, nadkolienky, podkolienky a podväzky. Našou špecialitou sú pančuchy, samodržiace pančuchy a ďalšie oblečenie v nadmerných veľkostiach pre plnoštíhle v sekcii móda pre bacuľky. Ďalej ponúkame legíny a pančucháče pre tehotné v sekcii pre tehuľky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, E-shop: - dojčenský tovar - kočíky - autosedačky - postieľky - detské, cestovné, matrace, obliečky - prebaľovacie podložky - prebaľovacie pulty - jedálenské stoličky, chodítka - hračky pre najmenšie deti - kolotoče nad postieľku, hrazdy, hrkálky - trojkolky, odrážadlá - detský textil - ...

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat aj do tanečných. obleky: - pánske, detské. Spoločenské šaty, šaty pre družičky. Doplnky pre nevesty.

Postieľky - obliečky, s.r.o. sa zameriava na predaj detských postelí, matracov, dojčenského oblečenia, obliečok, hračiek a mnoho ďalšieho.

Zameriavame sa na výrobu a predaj dámskej modelovej konfekcie, ktorá podčiarkuje osobitosť žien nielen strednej generácie. Vyrábame originálnu módu ako pre mladých, tak aj pre strednú generáciu až do veľkosti XXXL, ktorú dotvárame batikou, ručnou maľbou a aplikáciami, čo zaručuje každému modelu jedinečnosť a originalitu.

MVDr. Kateřina Farkasová prevádzkuje online detský výberový secondhand.

Svadobný salón Šatyprotebe ponúka v Žiline jedinečné svadobné šaty. Vybrať si môžete z už ušitých šiat alebo vám šaty ušijeme na mieru podľa vášho priania. Súčasťou našej ponuky sú aj svadobné šaty pre plnoštíhle a pre tehotné nevesty. Ponúkame nielen svadobné šaty, ale aj šaty spoločenské a maturitné. Súčasne tiež radi oblečieme vaše ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - zváracia technika: - zváracie stroje - zváracie káble - zváračka, zváracie invertory - zváračské kukly - elektrické ručné náradie - záhradná technika: - kosačky, píly, kultivátory - grily - skleníky a domčeky - čistiaca technika: - tlaková umývačka - ...

Výroba, predaj, šitie, potlač: - autoplachty - na nákladné automobily, návesy, prívesné vozíky - krycie plachty - na pergoly, bazény. - závesné nehorľavé plachty pre zváračov Čalúnnictvo.

Vývoj a transfer technológií s využitím nanotechnológií. Výroba funkčnej bielizne a ponožiek s antibakteriálnou úpravou www.nanosilver.cz Aditíva do palív - www.nanoaditiva.cz Materiály na ochranu povrchov www.nanoaplikace, cz Pohybové simulátory www.ski365.cz

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Zdenka Tomanová prevádzkuje brašnárstvo v Opave, v ktorom sa zameriava na výrobu, brašnárske opravy (káble, tašky, kabelky a pod.), krajčírske služby a opravy obuvi a výmenu zipsov

Predaj, e-shop: - dojčenské potreby - hračky - detské oblečenie - plienky - kozmetika - prebaľovacie podložky, obrúsky - uteráky, žinky - potreby pre mamičky a tehotné ženy.

Olga Kocierzová sa zameriava na výrobu a predaj keramiky, darčekových predmetov, textilu a reklamných predmetov.

Daniel Bražina sa špecializuje na výrobu kľúčov, opravu obuvi, na zabezpečovacie systémy a brúsenie nožníc, nožov a nástrojov.

Outletový obchod s látkami. Možnosť objednania látok cez e-shop alebo osobnej predajni vo vzorkovni v Ostrave.

Svadobný salón. Požičovňa: -svadobné šaty -pánske obleky -spoločenské šaty -detské šaty -šaty do tanečných -ozdoby na autá -doplnky. Predaj: -svadobné oznámenia -snubné prstene -kytica -pánske obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadernice. Požičovňa: -čistiace stroje na koberce a čalúnenie KÄRCHER ...

Predaj - zmiešaný tovar Hotelový dom - 1 - 3 lôžkové izby so štandardným aj nadštandardným vybavením - každá izba má vlastné sociálne zariadenie s predsieňou a vstavanou skriňou - recepcia s nepretržitou prevádzkou - každodenné upratovanie - bBezpečnostná služba - masážny, kozmetický, kadernícky ...

Krista Imreová sa zameriava na online predaj látok, galantérie, šijacích potrieb a hotových výrobkov.

LEROB MORAVA s.r.o. prevádzkuje internetový obchod Dominoshop.cz, kde predáva: - Montessori pomôcky a hračky - hračky - drevené, kreatívne, vozidlá, odrážadlá - detský nábytok - potreby na starostlivosť o dieťa - záhradný nábytok ai.

E-shop a kamenná predajňa s tovarom pre deti a mamičky. Predaj kočíkov a príslušenstva značiek Cybex, Thule, Joolz, Muuvo. Dojčenské potreby, hračky, autosedačky, nosiče.

Ručná výroba tradičných látkových plienok a vkladačiek. Predaj vrchných nohavíc, príslušenstva, teplákov, podbradníkov, žinky na umývanie, prebaľovacie podložky, vrecká na plienky. Dodávame plienky chobotky.