Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalúnskych výrobkov

Priamy výrobca kamienkových hot-fix aplikácií. Zákazková výroba hot-fix motívov a log. E-shop hot-fix.cz a crystalstyle.cz. Internetový predaj: -hot-fix kamienkov, fólií a kamienkových hot-fix aplikácií. E-shop vysivaci.cz. Internetový predaj: -všetko pre strojné vyšívanie. -vyšívacie stroje, softvér, vyšívacie nite, podkladové ...

Dámske aj pánske krajčírstvo. Predaj: - metráž. Šitie: - svadobné šaty na mieru - firemné odevy pre prezentácie a veľtrhy - špeciálne tanečné kostýmy - zákazkové šitie - odevy na mieru - modelová tvorba - športové oblečenie.

Predaj usní. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kožených odevov, kožuchov (kožené odevy, kožuchy). Zákazkové šitie: - kožená konfekcia - dámske a pánske klasické odevy - modelová kolekcia pre náročných zákazníkov - mladá móda, nohavice, sukne, korzety. Služby: - šitie kožených odevov na zákazku - možnosť výberu usní a ...

Internetový obchod - keramické výrobky - detský textil-pončucháče, dojčenské potreby - dojčenský textil a disney textil - školské potreby - darčekový tovar.

Predaj: - dámske pyžamá - pánske pyžamá - detské pyžamá - spodná bielizeň, plavky - 3D tapety - obuv CROCS - kozmetika

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny

Predaj: - Pánske a dámske odevy značky Gas jeans.

Predaj: - obuv - oblečenie - zábava, voľný čas - všetko pre šport, turistiku, outdoor. - hudobné nástroje - obranné pomôcky. Hudobná produkcia - živá kapela NAŽIVO 3+1.

Predaj oblečenia v štýle vojenského letectva. Predaj dámskeho, pánskeho a detského oblečenia a doplnkov.

V našom sortimente na www.papanicko.cz nájdete komplexné potraviny pre deti, ako je dojčenské mlieko, dojčenská výživa, kašičky, sušienky, chrumky a nápoje v podobe čajov a štiav. To všetko odoberáme od rokmi preverených výrobcov ako je Nestlé, Nutricia, HiPP, HERO či Hamé. Okrem potravín ponúkame potreby na prebaľovanie detí, teda plienky pre ...

-Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Predaj, maloobchod: -módne doplnky -šatky -šály -čiapka -opasky -kabelky -rukavice -dáždniky -peňaženky

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok: -sedacie súpravy -postele, pohovky -stoličky, stoly -obývacie steny -spálňa -detské izby -matrace, rošty -kancelársky nábytok -bytové doplnky. Kuchynské štúdio.

Predaj nového a použitého dojčenského a detského oblečenia: - pyžamá, tričká, body, súpravy, teplákové súpravy - kabátiky, mikiny, legíny, šatôčky, nohavice - obliečky a deky.

Darčeky z plienok pre mamičky a bábätká: - torty pre dievčatká, pre chlapcov - darčekové balenie uterákov.

Predaj, e-shop: - dámske kabelky - pánske tašky - cestovné tašky - batohy - peňaženky - detský sortiment - tehotenská móda.

Predaj, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničných výrobcov: - koberce, podlahy - galantéria a kusový textil - matrac, postele - bytový textil vlastného produktového radu.

Maloobchodná predajňa: - masívne a kovové postele - lamelové rošty - matrac - lôžkoviny aj obliečky - špeciálny matrac pre dlhodobo ležiacich pacientov - rehabilitačné pomôcky, vozíky, lôžkoviny, vyšetrovacie lehátka.

Maloobchod: - obuv - kožená galantéria a doplnky.