Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

E-shop: - vankúše a deky - háčkované dekorácie - drevené dekorácie - doplnky pre malých aj veľkých

Predaj: - kabelky - peňaženky - pánske tašky - batohy - doplnky

E-shop: - kabelky - kožená galantéria - tašky, peňaženky, opasky.

Predaj tanečných topánok a publikácií týkajúcich sa Salsy.

Predaj svadobných a spoločenský šiat, požičovňa svadobných šiat, predaj svadobných doplnkov

E-shop Predaj: - mikiny s potlačou - nadmerné tričká - tričká s potlačou

-Veľkoobchod a maloobchod -Predaj detského oblečenia a doplnkov

Obchodná činnosť v oblasti dovozu a distribúcie plaviek, spodnej bielizne, nočnej bielizne, oblečenia na voľný čas a fitness oblečenia.

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálov -technológia tlače: ofsetová tlač, digitálna tlač

-Realitná činnosť -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Veľkoobchod a maloobchod s oblečením pre deti aj dospelých.

MONTY Výroba a predaj pracovných odevov. Pracovné odevy MONTY: - montérky, pracovné odevy - letné aj zimné prevedenie - nohavice s trakmi - nohavice do pása - bundy - plášťa - mikiny - vesty - tričká - firemná čiapka - kabáty - moderné strihy oblečenia - textilná výroba - ochranné pracovné pomôcky - firemná ...

Veľkoobchod - exkluzívna talianska móda - široký sortiment módneho značkového tovaru

Distribúcia: -výrobky na priemyselné čistenie, údržbu: -neutralizácia pachov. -odmasťovanie. -mazacie prostriedky. -prípravky na čistenie elektrických zariadení. -pracovné rukavice.

Predaj detskej obuvi. Zameriavame sa na zdravotne nezávadné a certifikované detské topánky značiek Fare, DPK, RAK, ECCO, Bugga, papučky Befado a ďalšie.

internetový obchod To najlepšie a najnovšie zo sveta bavlnených látok popredných amerických a japonských výrobcov. Nájdite u nás moderné látky plné hravých vzorov a veselých farieb značiek Michael Miller, FreeSpirit, Riley Blake, Echino a mnoho ďalších. Ďalej ponúkame široký sortiment tkaných stuh, knihy o tvorení, strihy na šitie a ďalšie ...