Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj: - luxusné pánske oblečenie, odevy

Internetový obchod, e-shop: - tričká, darčekové predmety s vojenskou tematikou.

Zaoberám sa výrobou dámskych spoločenských aj letných slamených klobúkov. Ručne vyrábam originálne elegantné aj extravagantné klobúky z rôznych materiálov na zákazku.

E-shop: - detské oblečenie - hračky - zavinovačky - fusaky - autodeky

Výroba, predaj: -kožená galantéria -kabelky -opasky.

BENE je popredná svetová spoločnosť, ktorá udáva dizajnové trendy v oblasti vybavenia kancelárií.

Predaj: - tehotenské oblečenie - detské oblečenie

- predaj tovaru z likvidácií a konkurzov, likvidácia skladových zásob, výpredaje tovaru z tuzemska a Európy, - nákup - predaj a vyhľadanie tovaru v nízkych cenových hladinách, - export import, - sprostredkovanie obchodu a služieb

Predaj detského oblečenia a sortimentu.

Dovoz - dámske pletáže z NEMECKA, ŠPANIELSKA, TALIANSKO a GRÉCKA

Predaj zdravotnej obuvi Moosbacher, J. Seibel, Hartjes, Gabor, Ara, Scholl, Camel Active, Medi, Leon, Birkenstock, Clarks. Individuálne a špeciálne ortopedické vložky a vložky Bama. Výroba a úpravy ortopedickej obuvi. Pracovná antistatická obuv Abeba.

Bytový textil a zatienenie. Závesy, záclony, prikrývky a poťahy, garniže, žalúzie, plisé, japonské steny, rímske rolety, galantérie a ďalšie doplnky interiéru zladené vo farbách i vzoroch vrátane návrhu, montáží, šitia a aranžovania

Dekoratérske štúdio bytového textilu Heimtex s.r.o. sa zaoberá predovšetkým dekoráciou okien. Našou hlavnou náplňou je navrhovanie a realizácia optimálneho riešenia, zatienenia pre každý typ okna. Navrhujeme a realizujeme dekorácie pre každý typ interiéru: - byty - rodinné domy - hotely - penzióny - reštaurácia - škôlky atď.

Výroba, predaj, e-shop: - študentské batohy, tašky - pixelové batohy, pixelbags - školské peračníky.

Spoločnosť Rynising Holding, SE je výhradným distribútorom obuvi značky Scholl v sekcii Pharmacy a Professional pre Českú a Slovenskú republiku. Nájdete u nás široký výber dámskej, pánskej a detskej obuvi tejto značky. Máme pre Vás sandále, papuče, pracovnú či vychádzkovú obuv. Ďalej môžem ponúknuť elektrické pilníky alebo vložky do ...

Dovoz textilných výrobkov - textil na voľný čas - vybavenie pre armádu, políciu a hasičov - pracovné odevy - darčekové a reklamné predmety.

Dovoz, vývoz, distribúcia - špeciálne produkty pre deratizáciu, dezinfekciu a dezinsekciu - ochranné pracovné pomôcky - siete proti holubom - odpudzovače.

Predaj, e-shop - dámske retro oblečenie - šaty, sukne, spodničky, topy, svetre - kabelky, peňaženky.

Svadobný salón. Vizážista Predaj - prstienky - kytica - svadobné oznámenie - cukrárske výrobky - manikúra - bižutéria - dekorácia - doplnky Predaj - svadobné šaty Požičovňa - svadobné šaty

Kompletný sortiment značkových obliečok, froté a kúpeľňových doplnkov.

Výroba, e-shop: - balistické ochranné vesty všetkých druhov a typov - balistické prilby - batohy - taktická výstroj Služby: - pancierovanie vozidiel na zákazku - pancierovanie časti miestností, alebo zhotovenie PANIC ROOM - poradenstvo v oblasti bezpečnosti, vybavenia pre súkromné kontraktory Bezpečnostná agentúra.

Služby: - módna návrhárka Predaj, e-shop: - dámske oblečenie, odevy

Internetový obchod, e-shop: - obliečky, prestieradlá značky G.Wittmann.