Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Sme e-shop, ktorý ponúka nevšedný a krásne šaty, overaly a ďalšie doplnky. Všetok náš tovar sa s najväčšou starostlivosťou vyrába v Európe z príjemných materiálov, ktoré sa perfektne prispôsobia Vašim krivkám. Vystúpte z davu a užite si jedinečný dizajn svojich nových šiat. Dovezieme Vám je v krásnom darčekovom balení až domov

Spoločnosť Otavan sa zameriava na výrobu vysoko kvalitných ochranných pracovných odevov. Môžeme vám ponúknuť širokú ponuku pracovných odevov, topánok a ochranných doplnkov, je ďalej dodávateľom tovaru pre ďalší svetovo známych výrobcov pracovného oblečenia

Chceme obnoviť tradíciu stolovanie v Čechách - poďte do toho s nami! Máme pre vás štýlové doplnky na váš stôl od šikovných slovenských krajčírok a túžbu urobiť vašu domácnosť ešte krajšie.

Ponúkame predaj módy pre celú rodinu prostredníctvom internetového obchodu. Všetok tovar je tiež možné si prezrieť a zakúpiť na našej Pražské výdajni. Zameriavame sa predovšetkým na predaj dámskej bielizne a oblečenia- ponúkame šaty, legíny, tričká, topy, kabáty a ďalšie kúsky. Všetky oblečenie starostlivo vyberáme od našich niekoľkých dodávateľov ...

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Vyrábame komínové systémy, dymovody a komínové vložky. Dodávame aj doplnkový sortiment pre kachliara, kominárov a krbára vrátane odevov a náčinia.

Chcete byť krásna a očarujúca? Oblečte si naše kožušiny. Naša spoločnosť využíva len tie najkvalitnejšie kožušiny od popredných európskych výrobcov. Preferujeme individuálny prístup a pomôžeme vám nájsť presne to, čo hľadáte. Možnosť i výroby na zákazku.

Maloobchodný predaj oceľových šperkov a kabeliek.

Galanto.cz internetový obchod s módnymi doplnkami. Kvalitné a originálne produkty sú pre nás prioritou. Všetky nami ponúkané online tovar je vyrobené z kvalitných materiálov a kopírujú aktuálne trendy svetovej módy, a to všetko za excelentný ceny s dopravou zdarma pri nákupe nad 1 500 Sk. Náš tovar je určené na maloobchodný aj veľkoobchodnej ...

Predaj plážových tašiek, kabeliek, listových kabeliek, batohov, kašmírových šálov a mnohých ďalších módnych doplnkov pre ženy.

Teknoshop Spiralshop je originálny internetový obchod s oblečením v štýloch tekno, freetekno, dnb, streeatwear, hardcore tekno, tribe. Ponúkame kvalitné panské a dámske tekno tričká a tekno mikiny. Ponúkame tiež pánske a dámske jarné a zimné bundy, nohavice a šortky, batohy, šiltovky, čiapky, peňaženky, rozťahovák, opasky ľadvinky a kabelky, ...

Predávame obuv, kožené doplnky a oblečenie pod našou značkou Zlatar. Zameriavame sa na prírodné materiály a kvalitu. Tovar vyrábame len v česku.

V našej ponuke nájdete tie najkrajšie kabelky a peňaženky poslednej módy. Sledujte nás a využite našich špeciálnych akcií a zliav a nakupujte ešte výhodnejšie!

Maloobchod, predaj: - dámska, pánska móda - spodná bielizeň - plavky.

Internetový obchod, e-shop, kamenná predajňa: - pánske, dámske, detské tenisky - pánske, dámske odevy.

Predaj, e-shop - bytový textil - posteľné obliečky - ponožky - hotelový a gastronomický textil.

Internetový obchod, e-shop: - dámske, pánske odevy - obuv - doplnky.

činnosť: - zastúpenie zahraničných výrobcov tkanín, funkčných textilných materiálov - sprostredkovanie výroby odevných kolekcií v zahraničí pre iné značky (Ázia) - zastúpením firmy VSH (drobné textilné prípravy).

predaj - dámske a pánske oblečenie - pletená móda - športové oblečenie

E-shop, výkup, komisionálny predaj, požičovňa: - luxusné kabelky

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - záclony, dekoračné a obalené látky - koberce, podlahové krytiny - PVC.

Internetový obchod, e-shop: - pracovná obuv - športová obuv PRESTIGE - čižmy.