Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Špecializovaná predajňa dámskej a panské značkové konfekcie E-shop s dámskymi a pánskymi odevy

Predaj dojčenského a detského oblečenia, Predovšetkým Dojčenské body, dojčenské overaly, dojčenské zimné overaly, posteľná bielizeň, dievčenské šaty, chlapčenské košele, dievčenské sukne Dievčenské a chlapčenské bundy, rifle, nohavice, tričká, čiapky, ponožky, mikiny, pyžamá, kraťasy, župany . Všetko dovoz Anglicko

Predaj dojčenského oblečenia, dojčenských potrieb, potrieb pre mamičky, tehotenskej módy, detského nábytku, hračiek, drogérie a pomôcok v domácnosti.

Zameriavame sa dámsku módu založenú na štýle plnom ženskosti, elegancie a originality. Naším cieľom je vytvorenie ucelenej ponuky dámskej módy a módnych doplnkov, tak aby ste si mohli nakombinovať celý outfit na jednom mieste.

MarkModern dizajn je hlavný dodávateľom dámskych kabeliek značky SEKA na český a slovenský trh a v portfóliu máme až 800 druhov dámskych kabeliek. Dámske kabelky pochádzajúci z dielne MarkModern dizajn sú navrhnuté od českých návrhárov a dizajnérov a sú predávané pod značkou MarkModern. Všetky dámske kabelky predávané na stránkach ...

Obchod s tradíciou od roku 1998. Ponúka široký sortiment textilná galantéria - nití, gombíkov, zipsov, aj krajčírskych potrieb, pletacích priadzí, ihlíc, háčikov, bavlniek, čipiek, rukavíc, čiapok, šatiek atď., Ponožiek - VOXX, zdravotných, spoločenských a punčochového tovaru. Snažíme sa vyjsť v ústrety všetkým zákazníkom. Čaká na vás príjemný a ...

predaj: - ochranné pracovné pomôcky - pracovné odevy

Výhradné zastúpenie módnych značiek Malvíny, LAUREN VIDAL, BEATE Heymann, COWEST pre Českú a Slovenskú republiku.

Výroba, predaj: - pracovné odevy - lôžkoviny - textil pre hotely, nemocnice

Veľkoobchod, predaj: - chemicky, mechanicky odolné rukavice - laboratórne rukavice - rukavice proti porezaniu.

Výroba strojov a zariadení na výrobu okien: -LINK na výrobu okien (manuál, automat) -zaškolení obsluhy -výroba strojných dielov -manipulační zariadenie -pracovný odevy -Nástroje na výrobu okien -servis strojov. predaj: -použité repasované stroje.

Spoločnosť UNIS-N spol.s r.o. sa zaoberá výrobu, maloobchodom a veľkoobchodom celodreveného nábytku zo smreku a borovice. Ponúkame: - vybavenie hotelov, penziónov, chát i chalúp - originálny dizajn - zdravé bývanie - nábytok z masívu - drevený nábytok - postele, komody, stoly, stoličky, TV stolíky, truhly, šatníky, vitríny, ...

Firma Klíbr, s. R. O. Sa zaoberá predajom ochranných pracovných pomôcok. Naše ponúkaný tovar: - ochranné pracovné pomôcky (odevy, obuv, pracovné rukavice, chrániče zraku a sluchu) - reklamný textil - šitie pracovných odevov - výšivky a potlač na firemné a pracovné odevy - drogéria (mydlá, krémy, umývacie pasty a prostriedky, stáčané ...

E-shop: - vankúše - prikrývky - periny - spacie vaky

Maloobchod, predaj: - bytový textil - textilná galantéria - záclony - plachty, obliečky - osušky - matracové chrániče.

Výroba, e-shop: - dámske oblečenie - šaty, sukne, tričká, saká - detské oblečenie - tehotenské oblečenie

Second hand, e-shop: - použité oblečenie, odevy

E-shop: - pracovné odevy, obuv - ochranné pracovné pomôcky

Maloobchod, predaj, e-shop: - galantéria - uteráky, žinky, vankúše - detské župany - šijacie stroje. Zákazkové vyšívanie: - strojové vyšívanie.

Predaj, e-shop: - metrový textil - galantéria - posteľné obliečky - detské zástery - vreckovky, šatky - textilné tašky, obaly na knihy.

E-shop - záhradná technika - lesná technika - náhradné diely na záhradnú a lesnú techniku (motory, pneumatiky, kolesá) - lesné náradie - oleje, mazivá - náradie - ochranné pracovné odevy a pomôcky - krmiva a chovateľské potreby.

Výroba - detský textil - transportné nepremokavé obaly - zákazková výroba

Výroba, výrobca: - združená sklená priadza. Autobusová doprava: - autobus Mercedes Benz Tourismo RHD - mikrobus Ford Transit (9 miest). Požičovňa (v letnej sezóne): - rafty, kanoe, plávacie vesty.

Maloobchod, predaj, požičovňa: - svadobné, spoločenské šaty - pánske obleky.